發新話題

[others] 又執一間

引用:
原帖由 kks_ice 於 29-3-2020 22:42 發表

你又知人哋個億身家?
頂頂大名既槍王喎
超級富豪

引用:
原帖由 Gary0307 於 29-3-2020 20:28 發表
地舖都做唔住,樓上鋪真係做得住?
最近年CRWW我都唔覺佢有返新貨
兩星期前入內睇過,見佢放左支GHK 綠色版AUG.
地下放有幾盒'大蛇'.

引用:
原帖由 Marxman 於 30-3-2020 01:21 發表

頂頂大名既槍王wor
超級富豪
請教C Hing, 是否果位'火炭槍王 '強哥

明搶應該係自已舖

所以咁多年都屹立不倒

引用:
原帖由 kks_ice 於 29-3-2020 22:41 發表

入貨都要好多錢㗎..而家好似係老細一腳踢, 由當年14樓, 越做越細真係可惜
好境時 d人唔珍惜 態度差少少 訂左冇貨 郁d就話黑店
到唔做時,先來可惜

引用:
原帖由 hermansiu 於 30-3-2020 00:57 發表

好老實,之前示威,有啲唔敢打,有啲去左示威,有啲無腳,啲場以經無左好多生意嫁喇,依家仲要有瘟疫,啲場真係好慘嫁
我都係因為呢d原因冇哂d腳
平時都一年先玩一兩次 而家連一兩次都冇埋
場地可想而知有幾慘 加上有時係學校或團體去租場
示威同疫情下 都冇喇

引用:
原帖由 kornhill401 於 30-3-2020 11:13 發表

請教C Hing, 是否果位'火炭槍王 '強哥
no ah
IPSC多屆 全場總冠軍 何sir

回覆 65# 的帖子

你好彩,沒有見過當年在14樓那兩位金童玉女點招呼客人,以經是樓上鋪,客上到來,問貨品的資料便叫你自己用電腦查,店有實貨放在陳列櫃或架上,叫她取出來看,又說看啱才取給你,這種態度,你想點??

(金童玉女現在還在這公司做)

引用:
原帖由 762HK417 於 30-3-2020 16:02 發表
你好彩,沒有見過當年在14樓那兩位金童玉女點招呼客人,以經是樓上鋪,客上到來,問貨品的資料便叫你自己用電腦查,店有實貨放在陳列櫃或架上,叫她取出來看,又說看啱才取給你,這種態度,你想點??

(金童玉 ...
當年在下都是14 樓會員維持了兩三年 ( 一年要買夠數千元貨才可續會 ) ,後來鐵了心不再買野...事出必有因...
現在他做不做得住都不會上心。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

也不是太差,汰弱留強,也是商業社會定律,冇話可唔可惜,要說可惜,我只覺得E-hobby才算。
引用:
原帖由 Spitfire 於 30-3-2020 12:39 發表

好境時 d人唔珍惜 態度差少少 訂左冇貨 郁d就話黑店
到唔做時,先來可惜

引用:
原帖由 762HK417 於 30-3-2020 17:09 發表
也不是太差,汰弱留強,也是商業社會定律,冇話可唔可惜,要說可惜,我只覺得E-hobby才算。

E店個店長幾好服務,而家好似在511度做

那位是明哥,以前他在E記有好多客人找他(包括我)
引用:
原帖由 ax7 於 30-3-2020 17:29 發表
E店個店長幾好服務,而家好似在511度做

以前的槍街同而家比真的爭好遠...

引用:
原帖由 762HK417 於 2020-3-30 18:05 發表
那位是明哥,以前他在E記有好多客人找他(包括我)

明哥唔係手口火咩?

香港有得合法玩6mm膠珠
但係場少又細
圈子又細係少數玩意
個市又唔好

澳洲冇得玩膠珠
淨係可以玩啫喱
仲要係得兩個洲可以玩
但係偏偏就好多人都想玩
場比較多又大
市叫做OK

發新話題