發新話題

[others] 又執一間

引用:
原帖由 屈濕 於 30-3-2020 22:46 發表

我好多住係香港ge外籍朋友都係話D槍鋪好短視
我又諗起我做S&T果時既所見所聞

引用:
原帖由 cyl198911 於 2020-3-31 01:26 發表

花生ready

P.S. 前同行人士

引用:
原帖由 Marxman 於 30-3-2020 13:58 發表

no ah
IPSC多屆 全場總冠軍 何sir
謝謝C Hing給予有關知識. 小弟圈子狹窄.
只有從以前新聞得知,被叫做槍王的'何猛強 '.

引用:
原帖由 sam524 於 30-3-2020 23:03 發表

老實講 一D都唔可惜
以前GHK AK同VFC MP5剛出個年代都有上下去買野
後來直情無服務可言 你識佢D店員咪有幾句吹下 有貨咪有電話
7-8年前試過見網有貨 打上showroom問都話有貨 20分鐘後落到去就話無講過
比哂全數 ...
原來金童玉女都有人識,唔只我一個,之後我再上去才知道為什麼她動也不動,原來冷氣太冷,還用一張大口仔毛氈包裹下身,故不想站起來,請着這種夥計,死得。(但親友除外)

有冇人知是不是親友?

最近有冇人幫襯過?

引用:
原帖由 cyl198911 於 31-3-2020 01:26 發表

願聞其詳,不是Gunmall ??

引用:
原帖由 bennytsang16 於 31-3-2020 00:43 發表
40A 係?
褔榮街門牌號碼,都搬左去大埔道一間細鋪好耐啦

引用:
原帖由 762HK417 於 31-3-2020 11:37 發表

願聞其詳,不是Gunmall ??
Gunmall開左年寧兩年乍,我係廠
明明有啲絕版野,自己又有廠,因為懶既寄去日本,跟住其他廠造佢得個眼紅呀
明明同人地係合作伙伴,因為自己想賺多雞碎咁多出賣人地比人告呀
明明同鬼佬做簽哂約,因為自己想賺錢完左license重高度出貨比人告呀
之類囉

短視到不得了,特別大陸人
引用:
原帖由 051039 於 31-3-2020 12:56 發表

未執咩?我以為執左好耐

咁搞法,疫況過後都唔知道有幾多槍店會生存到...

上星期落去真係好靜,好景就逼滿人買game

引用:
原帖由 Marxman 於 30-3-2020 23:18 發表

請問14樓是甚麼
以前WGX在14樓,同永高同一座,其實玉女都有另一面喔,我一直都覺佢趕客
直到有一次我去14樓買野職員剩返佢一人,佢冇乜力氣但都好落手幫我試野,我再睇埋其他野佢態度好好,唔係吹水,岩岩好,得此一次(因爲其他時候都有王朝馬漢陪侍)
立申,我同佢唔熟

大埔道間野執咗好耐 而加搬咗去福華定福榮街d排檔
個檔口經過行過都未必知係佢開

引用:
原帖由 apeforce1 於 2020-4-1 00:51 發表
即係SSP?
我玩咁多年都冇去過SSP

引用:
原帖由 ayaka 於 2020-3-31 23:54 發表
上星期落去真係好靜,好景就逼滿人買game
梗係啦
成日困係屋企
唔打機唔通打aeroplane咩
400蚊一隻有排你煲

引用:
原帖由 apeforce1 於 1-4-2020 00:51 發表
我見大埔道個招牌冇變仲以為健在
咁我知邊檔,個度應叫北河街,不過係褔榮街同元州街個段

引用:
原帖由 屈濕 於 1-4-2020 03:15 發表

即係SSP?
我玩咁多年都冇去過SSP
嘉頓還嘉頓,40A還40A
多數講新手買大陸平gear個度叫嘉頓,不過而家都執埋啦

發新話題