發新話題

[others] 又執一間

講起褔榮街,有次無意中見番之前在現時點一樓果位老闆.
佢現在除了賣玩具槍外(只有舊貨),仲有水彈槍.和一些小孩玩具.
但店舖面積都不大.我覺得老闆待客態度都幾好下.

福榮街老闆態度其實係唔錯,, 雖然鋪頭細細冇新貨, 但起碼我唔會感覺到行槍街咁焗促, 俾人眼望望咁, 我多數係佢度買氣, 吹下水, 雖然啲槍係國產野, 但有時都會搵到好嘢,價錢都親民吖

引用:
原帖由 kornhill401 於 1-4-2020 11:05 發表
講起褔榮街,有次無意中見番之前在現時點一樓果位老闆.
佢現在除了賣玩具槍外(只有舊貨),仲有水彈槍.和一些小孩玩具.
但店舖面積都不大.我覺得老闆待客態度都幾好下.
佢搬左去褔榮街/南昌街交間鋪位好幾年啦,初時只係賣番wargame野,後來賣埋玩具車仔

褔榮街/南昌街交間鋪位即係邊,有冇google map

引用:
原帖由 天翔翼 於 2-4-2020 10:39 發表
海天堂行入幾間舖。

引用:
原帖由 天翔翼 於 2-4-2020 10:39 發表
呢度

附件

2-4-2020 14:22

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿