發新話題

[others] 又執一間

咁就真係要過海睇睇啦. 雖然佢之前D價錢都幾....

引用:
原帖由 bennytsang16 於 21-3-2020 03:06 發表
「窗天糖」經營有無問題?
見佢近一年來間舖「up up 耷耷」咁,貨又擺得亂,又少新貨返。
C Hing真係心水清. 睇佢好似都...命不久已..咁.

回15#

謝謝C Hing給予十分有用的資訊.
以住港島的我;和現在疫境情況下,
對我真係萬二分有用.

引用:
原帖由 c6250 於 23-3-2020 07:41 發表
昨日去過,千六枝槍最後9舊抬走。
請教C Hing,是否要同佢地講價,才最後9舊抬走呢?

引用:
原帖由 c6250 於 23-3-2020 20:17 發表

小許唔要面死經纒爛打啦。
謝謝C Hing給予小弟回應.
咁都可以過海睇一睇.

以觀賞為主的我,槍街現在都沒有新出的玩具槍款了.我相信最近好賣的算是KA的python有刻字版了.
我估今年如果有之前話會出的以下四款玩具槍,又再有一番熱潮卦?
1:鋼滑架的G17.2:大UZI.3:ARK手槍.4:rhino手槍.

我覺得佢地D槍帶,都唔錯ge.
利申:CA未搬前,買過佢地ge MP5槍帶.

'X天堂 '在未有疫情時,我多次入內,見其他店舖都有的新沙鷹L6,
但佢都無放呢支出尼.我就諗過佢會唔會...點知...可惜.

引用:
原帖由 Gary0307 於 29-3-2020 20:28 發表
地舖都做唔住,樓上鋪真係做得住?
最近年CRWW我都唔覺佢有返新貨
兩星期前入內睇過,見佢放左支GHK 綠色版AUG.
地下放有幾盒'大蛇'.

引用:
原帖由 Marxman 於 30-3-2020 01:21 發表

頂頂大名既槍王wor
超級富豪
請教C Hing, 是否果位'火炭槍王 '強哥

引用:
原帖由 Marxman 於 30-3-2020 13:58 發表

no ah
IPSC多屆 全場總冠軍 何sir
謝謝C Hing給予有關知識. 小弟圈子狹窄.
只有從以前新聞得知,被叫做槍王的'何猛強 '.

講起褔榮街,有次無意中見番之前在現時點一樓果位老闆.
佢現在除了賣玩具槍外(只有舊貨),仲有水彈槍.和一些小孩玩具.
但店舖面積都不大.我覺得老闆待客態度都幾好下.

發新話題