發新話題

[others] Marushin M36 Chief Special 6mm X cart HW gas revolver HMUN145HW

M36靚仔WAR,雖然我中意大輪但支槍顏色好淨實好真,D彈殼係咪CUSTOM過?有D唔似平時X Cartridge
MARUSHIN支TAURUS RAGING BULL最正,好大好有霸氣;同埋麥林版SAA式RUGER BLACK HAWK,不過可惜應該好似恐龍咁絕左種搵唔返了

引用:
原帖由 ner 於 8-4-2020 20:11 發表

TAURUS RAGING BULL中學時期睇中但無錢買
我首次認識佢時已經出社會做野,但只限網上睇資料

原來出輪瓜粒制都有唔同,雖然同係S&W

https://blog.xuite.net/gun_netmp5a5/twblog/134040927
請教下有無師兄玩過國際.357裝飾彈?佢係咪做闊左?睇落咁肥

引用:
原帖由 七點六二 於 11-4-2020 17:06 發表

是不是這支?
尼支甚麼來頭?CYBERGUN有出金色?

I SEE... 但D紋太粗... 似斑馬

引用:
原帖由 48191 於 12-4-2020 16:06 發表
其實某香港廠造緊鋼/ 鋁Colt Detective Special 3,等緊成品。

影埋粒子彈特寫,THANKS~

引用:
原帖由 七點六二 於 15-4-2020 15:34 發表

所剩無幾,並且個speed loafer 賣晒要等下一水,唔好諗咁多啦...仲有原裝送十粒彈殼,非常正抵買...
刻印同子彈超靚
但子彈好似咁大粒

回覆 60# 的帖子

木柄J死人

發新話題