發新話題

[VFC] VFC MP5 V2

引用:
原帖由 七點六二 於 18-6-2020 18:09 發表

有貨有得買呀!
香港 W豬屍有喎.... 先$410蚊
BALL子又有

發覺如果套bolt, 被上膛杆帶住回膛時候,推彈杆係0吾歸中的,因份bolt被頂向右邊。不過這情況大多數就係上匣後0拍回上膛杆時發生,但0甘樣會否導致第一粒彈碎彈?

請問有無師兄有vfc mp5SD3 gen2 爆炸圖可以卑小弟

我條推彈桿唔夠5匣已經崩咗,無咗停bolt功能
引用:
原帖由 NCP013 於 17-7-2020 00:39 發表
發覺如果套bolt, 被上膛杆帶住回膛時候,推彈杆係0吾歸中的,因份bolt被頂向右邊。不過這情況大多數就係上匣後0拍回上膛杆時發生,但0甘樣會否導致第一粒彈碎彈?

引用:
原帖由 jl36 於 20-7-2020 17:26 發表
我條推彈桿唔夠5匣已經崩咗,無咗停bolt功能
未出v2果時想佢v2改左呢個停bolt方法
好似we咁無彈就托起個valve knocker 咁應該耐操好多

終於都有心情裝配件上去
Call Of Duty: Modern Warfare 3
SAS (Concept) MP5A4/ A5

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 14-9-2021 14:58 發表
終於都有心情裝配件上去
Call Of Duty: Modern Warfare 3

https://i.imgur.co ...
又有新玩具…

你又咪係
引用:
原帖由 七點六二 於 14-9-2021 15:42 發表

又有新玩具…
究竟世界上還有神嗎?

Delete

Why MP5?

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 mcman168 於 4-6-2020 19:44 發表
[想問下有無ching知呢件係邊部分既parts
打打下跌左出黎
charging handle parts #01-15 , #01-17

切氣片…..
引用:
原帖由 C-2-4 於 15-9-2021 00:44 發表

charging handle parts #01-15 , #01-17
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 14-9-2021 14:58 發表
終於都有心情裝配件上去

https://i.imgur.co ...
Call of Voucher: Modern Welfare

不過MP5成支鋼板鎗加中央肥胖,用起黎好墜手......

有少少前重後輕……
最衰搵唔到全新55X或者512/516,如果唔係就最神似Modern Warfare 3嗰枝。
引用:
原帖由 RCOOH 於 15-9-2021 21:17 發表

Call of Voucher: Modern Welfare

不過MP5成支鋼板鎗加中央肥胖,用起黎好墜手......
究竟世界上還有神嗎?

回覆 104# 的帖子

請問師兄點樣拆原廠個火帽出黎?
需要整個hop-up拆出黎扭嗎?
thank

發新話題