26 12
發新話題

[WE] 請教想買二手WE MP5A5/MP5A3

請教想買二手WE MP5A5/MP5A3

新手入坑想買把二手WE Mp5玩下, 請教咁多位師兄邊到多?
睇左成個月T2toys同uwants都冇人放......
好小見人放WE MP5
PS:初玩唔想扔咁貴買VFC MP5 v2

因為買VFC多,WE少

所以冇乜2手

新入坑更加唔解議你玩we

vfc 雖然貴d, 但用料上, 同埋改造潛力絕對會俾we 好
我生得聰明得罪你咩!!!

我想問VFC v1係咪都唔好?
btw v1二手冇改係咪都2500$ up

買二手野,真係好講緣份.之前樓主所題到的'T2玩具 '網,間中都見有WE的MP5出售.
反而'你要 '個網,E幾年都比較少左好多C Hing,用呢個網尼放售玩具槍了.

除非有執槍經驗,否則收左2手返來比人攪

條數都吾少,貴少少買新好過。

我有一支WE mp5 ,原裝無改,已經好好打

其實有冇師兄用緊HOPUP,美國d玩家都用緊呢個app買賣二手airsoft野,
我試過香港都用到既,其實全球都用到,設計幾正甩過t2幾條街,仲可以Stripe信用卡比錢收數
可惜除左美國其他地方好似冇人知

引用:
原帖由 ranger101 於 27-4-2020 08:54 發表
其實有冇師兄用緊HOPUP,美國d玩家都用緊呢個app買賣二手airsoft野,
我試過香港都用到既,其實全球都用到,設計幾正甩過t2幾條街,仲可以Stripe信用卡比錢收數
可惜除左美國其他地方好似冇人知
但賣家應該唔會寄香港?lol

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-4-2020 23:20 發表
買二手野,真係好講緣份.之前樓主所題到的'T2玩具 '網,間中都見有WE的MP5出售.
反而'你要 '個網,E幾年都比較少左好多C Hing,用呢個網尼放售玩具槍了.
講起'你要'個網, 真係好配服某位人兄, 日日都見佢post同一堆野, 好有恆心
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

WE 比較係入門級GAS槍, 基本上買咗好多人打到退役... 雖然性能唔係最好,但中規中距對得起個價錢.
退役師兄唔少都放俾朋友先....你要等到有人放都好難. 而且都出咗咁耐, 要賣O既都賣咗.

利申:我都有一支, 由蕉匣到後尾出修正匣都有買

等左成個月 次次都比人截糊😂
冇乜朋友玩airsoft....
我就係想玩下入門先, 睇吓有冇人買VFC而放WE
但問親都冇人放...sad
有冇ching有fd😂

引用:
原帖由 2slow 於 27-4-2020 09:42 發表

講起'你要'個網, 真係好配服某位人兄, 日日都見佢post同一堆野, 好有恆心
講真..買二手野真係要知一手價錢,否則有可能仲會買貴左.
而且店舖還有新貨,價錢比佢放售的二手價平.

[quote]原帖由 12043ken 於 27-4-2020 11:25 發表
等左成個月 次次都比人截糊😂
冇乜朋友玩airsoft....
我就係想玩下入門先, 睇

有新貨就買啦, 唔啱賣番出去.
你想平一半接近無可能. 平500已經好低啦,好多人"原價"賣番出去

樓主,買二手野,唔好急,一定要俾少少耐心.
以我的經驗,間中仲會有意外的驚喜(平好多的價錢).

26 12
發新話題