39 123
發新話題

[WE] WE L85 上 ACM 還是 ARES(STAR) SUTSAT??

A3? 真係唔知, 想有冇相睇,, 係就好呀,  或者有新系統改良.

仲有一樣, 我呢兩個星期六日其實都花咗好多時間執佢個彈匣個彈咀
是闗用佢個垂直入彈器, 搞到彈咀衰咗.  double feed, 跳彈..
要夾返埋個彈咀先搞惦,   我玩咁多系統, 呢個彈咀真係好差.. 馬記一樣垂直入彈又唔見出事,

而家要打橫入先叫好D

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 25-5-2020 10:46 發表
A3? 真係唔知, 想有冇相睇,, 係就好呀,  或者有新系統改良.

仲有一樣, 我呢兩個星期六日其實都花左好多時間執佢個彈匣個彈咀
是闗用佢個垂直入彈器, 搞到彈咀衰左.  double feed, 跳彈..
...
好似得呢隻色,無得揀. 我覺得價錢就.....

回覆 32# 的帖子

師兄意思係有人出CONVERSION KIT 俾WE 85A2 定係WE 自己出85A3?

EDIT: 噢, 原來WE 自己廠已經有. 都真係有D 貴. 唔知佢係咪都係用返舊系統同舊BOLT 呢. A2 唔只係BOLT 同入彈咀咁簡單, 重要成日漏氣, 搞到都係放櫃算. 心淡.

"At the common law no man can be prohibited from working at any lawful trade, for the law abhors idleness."

Sir Edward Coke

引用:
原帖由 derp 於 25-5-2020 12:44 發表
師兄意思係有人出CONVERSION KIT 俾WE 85A2 定係WE 自己出85A3?

EDIT: o, 原來WE 自己廠已經有.
因我見個價錢接近半萬元.暫時無意買入,  
所以無再深入探究了.
Sorry!  剛剛再睇佢個網,係我D老人C呆症,記錯個價錢.
原來正確價錢係半萬加一金牛..找1元.

半萬就算把啦. WE 唔值呢條數.
M14 L85呢D獨家嘢  除非有愛, 都唔會入, (不幸的, 我有愛)
引用:
原帖由 derp 於 25-5-2020 12:44 發表

EDIT: 噢, 原來WE 自己廠已經有. 都真係有D 貴. 唔知佢係咪都係用返舊系統同舊BOLT 呢. A2 唔只係BOLT 同入彈咀咁簡單, 重要成日漏氣, 搞到都係放櫃 ...
匣漏氣或可換下膠圈...  不過買返來咁多問題,  佢地係咪要落下力改良下隻匣啦,

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 25-5-2020 10:08 發表

我諗配SUSAT 都係果種原汁原味的情懷, 好用過佢一定大把, 我落支, 1-4X 一定實用好多,

講返 STAR, 有D網店都話有. 但問極都唔覆, 我都怕落咗order無咗影...  有D 係鬼佬網, 而家佢地郵政七國咁 ...
認同, 配SUSAT就最令仔, 影相收藏就SUSAT, 落場打就手抽
倍數鏡 我通常都會去電子海灣尋寶

枝成槍不是WE出的……骨係嬲槍出,山雞再去些啦由雷雕砌埋出妁
引用:
原帖由 kornhill401 於 25-5-2020 12:54 發表

因我見個價錢接近半萬元.暫時無意買入,  
所以無再深入探究了.
Sorry!  剛剛再睇佢個網,係我D老人C呆症,記錯個價錢.
原來正確價錢係半萬加一金牛..找1元.

不過宜家要砌A3都幾惡搞……要砌得似都幾貴……

睇返youtube話會打蝕bolt 尾,   

前晚再望返bolt尾諗住加鋼片,  點知原來新版本已改良咗, 加咗塊鋼片

39 123
發新話題