發新話題

[Marui] 7/17 馬記新商品預告

買完支GHK先黎馬記AK……

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 9-7-2020 15:06 發表
GHK D AK 已幾唔錯.   無乜動力入馬記.
咪係,已經係鋼身,大不了換埋楓葉hop座同鋼sear就好爽。

買鎗(鷹熊有大特價)順便一鋪過裝埋資本主義套餐,費事再搞馬記特規野。

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 10-7-2020 10:56 發表

我都買過兩支, 只係唔夠位放咗支出去,  留支AKU, 玩咁耐無乜出去, 用料又靚
佢二手價企得咁硬, 就知好嘢.
方丈AK既公差真係好AK,應該特登有d件係焊得冇咁正,LCT件之間極fit極準,但要裝上支AK度就要出鎚仔狂扑。

引用:
原帖由 pmcoperator 於 13-7-2020 13:51 發表

我就要求高左,除左可靠,對我黎講觀賞感同手感都好重要
屋企有左槍櫃,要成日拿黎望,打過真槍就覺得馬記Trigger太玩具。
但GHK AK都係玩具雞

個人覺得扣力仲輕過hi cap……

引用:
原帖由 pmcoperator 於 13-7-2020 16:23 發表

係,要去到真槍咁硬就要玩到毒蛇個D Level
利申方丈玩家,我玩過人地枝原裝MWS,個Trigger好似馬記電槍 lol
至少好似V記M17咁嘛

行程咁長,扣雞軟乃乃我反而仲快唔到。

引用:
原帖由 jl36 於 13-7-2020 17:35 發表
我反而比較在意Cocking力度同聲
方丈AK我用手指尾都cock到。好輕。

引用:
原帖由 pmcoperator 於 13-7-2020 17:48 發表

換條130%回膛彈弓可硬D
但無一隻玩具可以做到真品咁硬
如果唔係打唔動
CO2都未必得
玩過,得。

整過一條12磅回膛(CZ75建議用12磅多過16)落Glock度,top gas打得郁,但滿氣只可以兩鎗去到尾lock到架,之後極速腳軟。

引用:
原帖由 tf141 於 18-7-2020 20:46 發表

我都鍾意compact鎗,有agent feel
飛光頭貼個barcode,著件老西,仲有feel。

引用:
原帖由 tf141 於 19-7-2020 14:07 發表

唔係呢種
呢種殺手feel

史特工,用沙鷹都得呀

發新話題