發新話題

[GHK] 仿Zenitco 件 5KU定LCT價錢平D﹖

最貴應該係TWI,跟住到LCT,然後係日本阿修羅Asura Dynamics,最平係5KU
前3者應該都fit,5ku唔知點解覺得好雞

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-7-2020 06:44 發表
如果ghk用 邊間最fit呢?
照道理就lct最fit既,因為同廠嗎嘛,但係我頭先先幫枝pp-19-1裝個LCT pt-3托,都係唔少不免敲敲打打

引用:
原帖由 Inty 於 20-7-2020 10:33 發表

TWI 最先出同最靚 => 阿修羅遲D, 跟住5KU. LCT 今年先出

但5KU 好似會有Zenitco新係列.
應該係阿修羅最先,點解我會肯定,因為我由一開始zenitco出左pt-1托就開始搵,到台灣有消息有廠出我就空運到港,果隻係阿修羅
引用:
原帖由 RCOOH 於 20-7-2020 10:45 發表

我要用膠鎚轟條前骨入鎗身添。
最慘係本身鋁件,但連接位就大量鋼件,想執位都難,尋晚裝托果時用銼一試,聽聲都知要出角磨...而我又冇

引用:
原帖由 mg36 於 22-7-2020 11:53 發表  
用支dup筆,反轉支槍打開頂蓋係下邊落槌

引用:
原帖由 mg36 於 22-7-2020 18:03 發表
多謝咁多位師兄指教,我得閒試試

講翻正題,之前我買左set阿修羅b30 b31c上枝105, 個front sight post右邊會頂住條骨
一係就執位,一係就換過個front sight post先上到條骨
唔知5ku /LCT係咪一樣
唔裝骨睇睇front sight會唔會斜左
如果唔關事就可能係外漆太厚頂歪左,銼到見銀會好些少

發新話題