59 1234
發新話題

[ARCHWICK]尊貴價格留給尊貴顧客 - 金雕玉砌之 MK13 MOD7

二千幾一個玩具托真係有ching完夢架

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 28-8-2020 20:06 發表

而家d 槍買番黎我覺得d 人都係當投資多, 有d 二手野同全新都差唔多價
二手同全新只差一兩百真係幾乎無買二手既理由
個個都話自己9成新,就算外靚新淨都會覺得內件有古惑
網上現學現賣,有錯請指正

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 28-8-2020 20:03 發表

無可否認佢係打得好既, 不過要買佢果支我就過唔到心理關口

mk13 賣e 個價都情有可原既, 始終買左人地license
二手SSG24擁有人路過
其實build本身的確唔差,但絕對唔值5000HKD個價......頂多三千已經係貴

我會想用支MK13做本體改民間custom 338 lapua m700,宜家考慮緊買個副廠vsr receiver 再搵人幫手cut大d個拋殼口or諗方法整走支mk13本身有ge 300wm 刻字

雖然佢原裝可以講已經全補品,但好似樣樣數都同出面差少少咁?係咪?

引用:
原帖由 里安 於 11-10-2020 22:46 發表
雖然佢原裝可以講已經全補品,但好似樣樣數都同出面差少少咁?係咪?
最明顯的是TRIGGER 組是自家數,阻鐵是自家數,外管和CHAMBER 的直徑也不是VSR 數。
CHAMBER 亦較長,但可以用VSR BOLT 加其原裝的加長環照用。
PISTON 和尾頂和彈弓應該是市面數。
HOP UP 和管「應該」是通用市面傳統VSR 數,但壓點建議用回老鼠屎那一款。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 12-10-2020 09:37 發表

最明顯的是TRIGGER 組是自家數,阻鐵是自家數,外管和CHAMBER 的直徑也不是VSR 數。
CHAMBER 亦較長,但可以用VSR BOLT 加其原裝的加長環照用。
PISTON 和尾頂和彈弓應該是市面數。
HOP UP 和管「應該」是通用 ...
明白,咁就多一重考慮了,謝謝你

回覆 51# 的帖子

咁就煩la,改唔到民間custom,諗下有無辦法用模型補土填走receiver上面個marking再cerakote

請教下,有無可能將支MK13個receiver咁搞法?https://stilleractions.com/product/tac-338/

黑色版收到喇~但係suppressor 好似得沙色無黑色

为什么我看不到图呢

回覆 55# 的帖子

建議你買angry gun socom 762

引用:
原帖由 gabau 於 22-11-2020 00:16 發表
建議你買angry gun socom 762
thx ching
我搵搵先

引用:
原帖由 yydys 於 21-11-2020 00:45 發表
为什么我看不到图呢
圖片暫時看仍然是正常的。可能地區關係。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

59 1234
發新話題