發新話題

[ARCHWICK]尊貴價格留給尊貴顧客 - 金雕玉砌之 MK13 MOD7

e 粒螺絲要裝, 因為佢係收落hopup 座度, 一黎可以令hopup 座垂直, 二黎可以將hopup 座, 膠片壓落條骨度, 鎖實條外管

唔上既話, 外管出少少力都會郁到/轉到

尾托橡膠果2 螺絲就做得唔係咁好, 個長度要焗住2 舊spacer 上哂先扭得實, 佢又唔跟2粒短既, 迫玩家自己配

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 gabau 於 25-8-2020 23:52 發表
9月有黑色版
睇相, 除左尾托堆花臣野, 特勤局果支條骨係長d, bolt 係冇螺紋, cocking handle 係另一隻款

引用:
原帖由 hendry9881 於 26-8-2020 21:31 發表

似係remington700果條bolt
所以我覺得, 如果archwick 係跟住e 支槍整, 其實好多細節仲未到位

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 27-8-2020 16:33 發表

我見過北川果支有人中伏, D油起晒粒粒, 似想甩出來...  二千幾咁貴如果中伏就慘.
我見t2 之前有人放3.8k

引用:
原帖由 Dave 於 27-8-2020 15:35 發表

真鐵軍版應該一直只得一款沙色長管,後來出了這張相,才會有黑色。
應該都係出多隻色賺多些外快又已,個人認為ARCHWICK 不會為呢隻黑色款新增零件...
拉柄那位置換VSR 10 那款式就OK,但魚骨應該無解了。
BTW ...
我都唔覺得佢會特登出

不過據聞黎緊會出補品氣筒同埋另一款尾托

引用:
原帖由 Dave 於 27-8-2020 20:29 發表

對,有中空金屬尾托
?fit=800%2C800&ssl=1
e 個托正, 不過又好奇, 如果佢條無印suppressor 都賣8 舊...e 個托駛唔駛千5

引用:
原帖由 gabau 於 27-8-2020 21:44 發表
咪即係AXMC托?
冇錯, 係axmc 果隻

引用:
原帖由 jacobchan3 於 28-8-2020 08:43 發表

參考返vfc mk20個stock都賣成2600。。。
仲貴過magpul d ubr/ prs

到底係舊鋁貴, 定係用左d 咩太空科技

引用:
原帖由 Dave 於 28-8-2020 11:34 發表

感覺係N 字頭神狙突破左某種心理關口,一支MODIFY 24 改兩下打個嘜頭再影D 相收5K .. 又真係好多人買...
無可否認佢係打得好既, 不過要買佢果支我就過唔到心理關口

mk13 賣e 個價都情有可原既, 始終買左人地license

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 28-8-2020 12:40 發表

唔係淨係氣槍.. 好似全個香港D玩家心理關口都提升咗好多..  一隻, Hottoys ironman 2000 -3000係好正常, 千五叫平.
超合金魂標準價由千幾去到二千中至三千...
神級玩具下下過萬, 都大把人搶.
以呢個 ...
而家d 槍買番黎我覺得d 人都係當投資多, 有d 二手野同全新都差唔多價

引用:
原帖由 gabau 於 28-8-2020 20:04 發表
無記錯v記個托係僅此一家,所以先夠薑食水食咁深
極度同情衝第一水既師兄

發新話題