發新話題

[GHK] Ghk Glock17幾時出?

我覺得呢支G17,的確係值得耐心等待ge一支玩具槍.
利申:我都等待中.希望到時個價錢,唔好太離地啦!

引用:
原帖由 geoprotex 於 2-9-2020 16:45 發表
無記錯之前官方好似已公佈定價, 大約港幣三千有找, 如果無鑊氣其實抵過買V記換鋼slide
WOW!呢個價錢,俾多幾百可以買佢地ge長槍了.
咁...到時睇佢找幾多紅魚才作決定了.
謝謝C兄給予有關答案!

引用:
原帖由 里安 於 5-9-2020 00:50 發表

佢好似鋼,呢個價有鋼同呢種像真度,無得比
似乎要換個心態,當作買真槍咁;尼買呢支玩具槍了.

引用:
原帖由 48191 於 7-9-2020 22:34 發表
俾Marking fool左....
由女火金開始。
所以當年在'朗哥 '度,0願買支俾佢..噴到成面氣..ge G17 Gen4.
都唔買佢'女火金 '果支聲稱授權版ge G17 Gen4.
果支雖然俾佢噴到成面氣,起碼都叫做真正full marking.
仲有個都算係精美塑膠槍盒,載住支玩具槍tim.
利申:小弟以觀賞為主.

引用:
原帖由 48191 於 8-9-2020 13:03 發表
咁「謎版」先至係你杯茶.....
我都係最近先知,當年「謎版」係'女火金 '廠出品.
當年在'E何B '的年代,走哂寶.
所以局住買左支'會噴面 'ge full marking G17 Gen4.

引用:
原帖由 queen 於 11-9-2020 09:33 發表

但經過最揀飲擇食o既Radar 1957槍袋驗證,女火金之迷版都唔係真數……
迷版不再諗了. 但聽閒呢支'G香港 '的G17係真數咁話.

發新話題