發新話題

Vector Optics 新紅點開箱

Vector Optics 新紅點開箱

Vector Optics“FRENZY”(SCRD-36)(非廣告文)

千呼萬喚始出來,Vector Optics終於有RMR type Mount紅點鏡了,這支新出品的“FRENZY”,規格為1x22x26,3MOA,8 levels光暗,另有2 NV,在最弱紅點光時,可用20000小時, 鏡身以6061 T6鋁CNC一體成型,重量只有30g,IPX6防水等級,另外更設有motion sensor功能,2分鐘沒有活動會自動關,當要用時立即自動啟動,非常方便,至於防震,Vector Optics的產品一直開發給真槍市場用,所以用在氣槍上絕對沒有問題,另原廠承諾終身保用, 玩起上來更安心, 大家最關心的RMR type mount,我測試安裝在VFC的M17(c/w“GK”RMR mount上),孔位正確.
在芸芸RMR type紅點鏡中,Vector Optics可以說是高品質,低價格的入手好選擇
(非廣告文, 我無收錢 )

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 gabau 於 5-9-2020 20:57 發表
有d sro味道
的確係,不過咁仲好,塊鏡比RMR大,更好瞄

引用:
原帖由 mg36 於 10-9-2020 20:58 發表

咁貴,不如加多六條魚買呵撈新407c
而家holo無左代理,壞左唔知點算,Vector 呢個就講明終身保養連運費,仲要平幾舊水,咁都唔差吖

引用:
原帖由 horenhim 於 11-9-2020 10:15 發表

4位數?我見美金價!!)咋wo
咁抵?有無相睇吓

引用:
原帖由 mg36 於 12-9-2020 01:20 發表

紅狼/病病好似係代理?之前枝holo玩左年零壞左翻去病病俾佢check, 佢換過枝新既俾我,服務超好
以我所知,而家無曬代理

發新話題