發新話題

[others] Chiappa Rhino CO2

引用:
原帖由 Ang123456 於 24-3-2020 11:26 發表
其實而家有無網站相係show到玩具的左面樣?見到的全是右面。
究竟是否如youtube的一樣,左面有個6mm marking?
我估係啦!! 如果唔係點解只有單面相!!
一個什麼也不懂的老兵!!

引用:
原帖由 Ang123456 於 24-3-2020 11:26 發表
其實而家有無網站相係show到玩具的左面樣?見到的全是右面。
究竟是否如youtube的一樣,左面有個6mm marking?
外國有些網站都在賣,圖片如下:
不過頭盔定,外國有此字樣不代表香港版本有,暫時在下也沒有確實資料。

4.5mm steel ball

6mm airsoft

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

似乎E加某D玩具槍有'.177cal(4.5mmBB)6mmBB '字樣.
尤其是co2玩具槍,(10多年前至現在都見有)好似已經係指定動作了.

6mm 好淺色,不太覺眼

附件

28-8-2020 03:57

回覆 79# 的帖子

真係介意咪cerakote囉

槍街同某網店好似有貨了.

頭先用機試初速,0.25珠,平均1.78J

引用:
原帖由 NCP013 於 28-8-2020 13:49 發表
頭先用機試初速,0.25珠,平均1.78J
咁好力
打唔到cqb sosad

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-8-2020 15:04 發表

咁好力
打唔到cqb sosad
同埋都幾難搵到合用ge槍套.

Bay bay有土耳其套

引用:
原帖由 NCP013 於 29-8-2020 00:18 發表
Bay bay有土耳其套
謝謝C兄給予有關資訊!

尋晚係靚姐到買左最後一枝現貨
.25珠平均1.5-1.6J, 都幾好力水, 不過無論DA或SA扣雞都要幾大力

想上網買多幾個買moon clip, 但又唔知會唔會ship香港同怕會奶野

黑色版多了CHANGING RHINO 刻字, 但到底真CHIAPPA CHANGING RHINO 有冇出過357MAGNUM? 我上官網只見9X19

回覆 88# 的帖子

有出過.357 magnum

引用:
原帖由 mg36 於 30-8-2020 21:27 發表
尋晚係靚姐到買左最後一枝現貨
.25珠平均1.5-1.6J, 都幾好力水, 不過無論DA或SA扣雞都要幾大力

想上網買多幾個買moon clip, 但又唔知會唔會ship香港同怕會奶野
請教C兄! 你原盒跟的moon clip,可否用到佢原盒跟的彈殼呢?
我用佢原盒跟的彈殼,插唔入原盒跟的moon clip內. 謝謝!

發新話題