發新話題

[others] 請問各位師兄 S&T Type 96 AEG

請問各位師兄 S&T Type 96 AEG

請問各位師兄,在下想購買S&? Type 96 AEG,請問有沒有什麼評價?在下只作收藏用途.

S&T呢間廠,係我最有信心的玩具槍廠之一.買得過.
利申:我有呢間廠的玩具槍,
一支手拉彈弓版,拉一打一的M870.
一支AEG ARX160 marking版.

引用:
原帖由 kornhill401 於 11-12-2020 12:28 發表
Thank you! 儲定D彈藥先......

引用:
原帖由 七點六二 於 11-12-2020 13:19 發表

Thank you! 儲定D彈藥先......
WOW!睇'根mall '網,都唔平wor;但都算物有所值ge.

引用:
原帖由 kornhill401 於 14-12-2020 12:07 發表

WOW!睇'根mall '網,都唔平wor;但都算物有所值ge.
係呀,買咗之後要食樹皮...

引用:
原帖由 kornhill401 於 11-12-2020 12:28 發表
請問師兄,這枝搶的物料是否亞鉛?

引用:
原帖由 七點六二 於 19-12-2020 19:05 發表

恕小弟自小家貧失學, 對金屬類無知.

引用:
原帖由 七點六二 於 19-12-2020 19:05 發表

係,部份鐵皮
樓上對S&T好有信心,我就一D都冇

引用:
原帖由 cyl198911 於 20-12-2020 22:27 發表

係,部份鐵皮
何解呢? 因為在下想買這支槍... Thank you!

引用:
原帖由 cyl198911 於 20-12-2020 22:27 發表

係,部份鐵皮
是否加鐵粉入去?

發新話題