發新話題

[Marui] TIKI KIT for marui V10 GBB

TIKI KIT for marui V10 GBB

自己非常鐘意TIKI呢支槍...但當年韓國出品都要成7千....之後出既鋼槍更要過萬

自問真係玩唔起...難得最新有廠出套鋁KIT...只係韓仔KIT既一半多少少...二話不說即入

拍左條片開箱比大家睇睇個質素...有興趣既師兄可以去睇下 ==> https://youtu.be/FNaM-JurLa4

引用:
原帖由 kornhill401 於 17-12-2020 12:43 發表
可能被U片列入3級片,要登記證明18歲才可睇得.
小弟無帳號,無緣睇到樓主的分享!
原來會咁樣...我今次出片時有留意到變左18以上先睇得...但唔知具體會有乜影響....師兄回一回覆先終於知道

同埋我都想知可以點攪...因為佢都講明係由UTUBE設定...我都唔知點攪

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 Dave 於 17-12-2020 14:12 發表

近排在下都有2 單,都是GBB 片但比人當18 禁...
我都係第一次咁...之前有槍又冇事...今次得套KIT又唔得...非常奇怪...頭先去申訴左...唔知得唔得

引用:
原帖由 kornhill401 於 17-12-2020 12:43 發表
可能被U片列入3級片,要登記證明18歲才可睇得.
小弟無帳號,無緣睇到樓主的分享!
申訴成功...可以睇了

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-12-2020 19:06 發表
Tiki係咪有分好似呢套1911 v10樣式同hi cap樣式咁?
YES...單雙列都有

引用:
原帖由 Sineta 於 17-12-2020 21:47 發表
早兩日落槍街都未見,唔知可以係邊入手?
網店 [ 炸彈arms ]

發新話題