發新話題

[VFC] PSG-1

台灣友人表示越斷越多零件,
台灣朋友買咗兩支,(暫時每一把槍都斷一件)
神奇在兩把都爛前護木

有一把就寄咗比日本朋友,
收貨鬆鬆地又發現爛咗(唔排除貨運掉爛)

香港使唔使成立 每日關注vfc psg1災情?
利益申報:本人嗰支暫時健康

引用:
原帖由 goodsmile 於 16-2-2021 18:07 發表
台灣友人表示越斷越多零件,
台灣朋友買左兩支,(暫時每一把槍都斷一件)
神奇在兩把都爛前護木

引用:
原帖由 rho837 於 16-2-2021 17:47 發表
好想買支PSG-1, 如果VFC很出支只係網圖片見到所謂SAS用 G3K Urban Sniper Rifle (G3K 配 fat hand guard / G3 bipod 及 PSG-1 尾柄 包埋支 山寨Schmidt & Bender PMII同類型款式鏡)! 咁就一定買來卦牆!
我砌左八成,仲差隻腳架同鏡,鏡就應該用支1-6x

附件

16-2-2021 18:59

3 個讚好! TOP

呢個價好似砌枝ral8000 g3 dmr好過

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-2-2021 19:11 發表
呢個價好似砌枝ral8000 g3 dmr好過

😂我砌緊ral8000 mp5
手作燒啦曲ral8000
仲等緊個其他零件喺德國坐緊船過嚟

引用:
原帖由 goodsmile 於 16-2-2021 20:50 發表

正!
個4 pos公仔下身直接買?
因為cerakote左 公仔好似印上去?定做滲線?

引用:
原帖由 goodsmile 於 16-2-2021 20:50 發表

新款tan色骨同埋個鏡Mount都買到原裝香港貨
依家煩緊下身......
原裝香港下身要連埋火控買,
幾年前絕對夠膽...而家人大左怕死
如果先雕刻深佢再滲線又驚俾人話唔還原
印上去又怕唔准

引用:
原帖由 goodsmile 於 17-2-2021 00:29 發表

新款tan色骨同埋個鏡Mount都買到原裝香港貨
依家煩緊下身......
原裝香港下身要連埋火控買,
幾年前絕對夠膽...而家人大左怕死
如果先雕刻深佢再滲線又驚俾人話唔還原
印上去又怕唔准
估佢係用移印
手工仿要好有心機

各位大大們,請問有人試過將馬記腳架,放落VFC度?謝謝

無鏡超

回99#

引用:
原帖由 matthong 於 17-2-2021 06:23 發表
各位大大們,請問有人試過將馬記腳架,放落VFC度?謝謝
以下圖片,供C兄參考.
利申:我並無呢支VFC PSG-1.但有馬記果支.
我都希望馬記腳架,用到呢支VFC上.
但以我的VFC MP5為例,都係要有心理準備...係唔得.

謝謝師兄回覆

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-2-2021 14:40 發表

以下圖片,供C兄參考.
利申:我並無呢支VFC PSG-1.但有馬記果支.
我都希望馬記腳架,用到呢支VFC上.
但以我的VFC MP5為例,都係要有心理準備...係唔得.
不如買Harris
Vfc copy既都係$500
真嘅長短任你揀亦都係500起,不過要等

回103# goodsmile C兄

謝謝C兄給予有關建議.

引用:
原帖由 kornhill401 於 23-2-2021 11:50 發表
謝謝C兄給予有關建議.

哈仔腳架裝上去都幾好睇

發新話題