發新話題

[VFC] PSG-1

引用:
原帖由 Dave 於 1-2-2021 14:08 發表

之前BXXG BXXG 2200 大元一支MARUI PSG-1 ,現在都賣光了...

之前手上有支PSG-1 $1500 收回來,半年前賣了給朋友$1300...

其實要實惠又合法基本上都是裝MARUI 鏡。

至於短匣,留給玩家DIY 或第三廠就好 ...
鄙人以為短匣唔使恨
v記既表現屬於美式汽車果種大啖氣催谷,唔係日系汽車果種efficiency of use
出短匣即係自暴其短趕客
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

V記不論手槍、長槍,一直都係咁。
引用:
原帖由 暈又暈 於 7-2-2021 01:04 發表

鄙人以為短匣唔使恨
v記既表現屬於美式汽車果種大啖氣催谷,唔係日系汽車果種efficiency of use
出短匣即係自暴其短趕客
究竟世界上還有神嗎?

有Full marking,隻mount 似係啤既空心,真野應該係實心。
如果唔上真個支鏡ZF 6x42 PSG1/marui個支就要搵嘢填番個窿
條外管鋁既
個助推制係裝飾品。可以直上magpul grip
拆左mag release 下面份野可以上G3身 
隻hammer 用返G3,trigger pack 好似淨係少左分auto司牙

2 個讚好! TOP

WOW!堅哥真係堅,支玩具槍咁快就到手.
前果日,我在槍街打個圈,都見唔到呢支玩具槍真身.

引用:
原帖由 kornhill401 於 8-2-2021 14:08 發表
WOW!堅哥真係堅,支玩具槍咁快就到手.
前果日,我在槍街打個圈,都見唔到呢支玩具槍真身.
星期六返貨既,不過啲貨唔多啲舖頭應該冇放出嚟

冇鏡,都係不了。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 8-2-2021 17:13 發表
冇鏡,都係不了。
我覺得馬記支鏡,假如裝到上去,又唔同講法了.
呢支真鐵要成差不多10萬港元,E加玩具槍才7千有找.買得過!

引用:
原帖由 kornhill401 於 8-2-2021 18:15 發表

呢支真鐵要成差不多10萬港元,E加玩具槍才7千有找.買得過!
馬記支鏡裝到的,VFC 之前請左唔會出鏡,如果要鏡,一係買珍,一係MARUI

但MARUI 果支係4X
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 阿堅 於 7-2-2021 21:13 發表
有Full marking,隻mount 似係啤既空心,真野應該係實心。
如果唔上真個支鏡ZF 6x42 PSG1/marui個支就要搵嘢填番個窿
條外管鋁既
個助推制係裝飾品。可以直上magpul grip
拆左mag release 下面份野可以上G ...
師兄,想請教下,trigger 同 mag release 制 係唔係鋼? THX
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 kornhill401 於 8-2-2021 18:15 發表

裝到呀,vfc拎去武哈個支都係裝marui鏡。你可以去搵返D相

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 jn_jona 於 7-2-2021 00:30 發表

M40a5既話買vector 仿pm ii冇字版刻返d字扮m8541好過(m8541有兩款turret, 其中隻match)

悍武,eg做vortex copy間廠好過,但reticle甩野
請教下vector 支PMii可以去邊處搵到無字版? 想買來裝落110

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 8-2-2021 19:02 發表

師兄,想請教下,trigger 同 mag release 制 係唔係鋼? THX
Trigger係鋼,mag release左邊係鋼 右邊圓制係亞鉛

引用:
原帖由 Pvt.King 於 8-2-2021 22:10 發表

請教下vector 支PMii可以去邊處搵到無字版? 想買來裝落110
大陸d光電網,阿里媽媽
我之前買開野果間光電網有 但好似摺左

引用:
原帖由 jn_jona 於 9-2-2021 00:44 發表

大陸d光電網,阿里媽媽
我之前買開野果間光電網有 但好似摺左
thanks, 但睇怕可能停左產定還是我唔識搵, 見全部source都out of stock, vectors自己網都好似無左呢個model

發新話題