25 12
發新話題

[VFC] PSG-1

紙唔紙上談兵,到你講?
我就係由今日開始唔會再幫襯你。記住唔好做我生意喇。
Goodnight 。
引用:
原帖由 goodsmile 於 10-3-2021 01:47 發表

咁用家你覺得呢支vfc psg1好唔好用啊?
好唔好打啊?
你唔好同我講,你講咗咁耐都係紙上談兵啊?
究竟世界上還有神嗎?

好奇?我砌一枝鋼1911都拎落埸打,有問題?
我枝井勝一百週年版都落過幾次場喎⋯⋯
引用:
原帖由 Spitfire 於 11-3-2021 06:50 發表
好奇 真係會有人拎呢支落場玩, 好多人都用來掛牆
掛牆既,理得佢有幾多發 都係買一隻短匣就算
落場既,你都唔會唔得閒理佢外觀 直接用g3匣去玩
好似我玩m16咁 打親都用30發匣 影相咪用20發匣
究竟世界上還有神嗎?

你啱,所以短匣真係不了。
引用:
原帖由 Spitfire 於 11-3-2021 07:51 發表

咁你落場咪用返g3匣 個個都嫌重掛牆算
好明顯隻短匣個target就唔係for你又要落場又要短匣既少數特別例子
笑死 咁簡單道理都唔明
究竟世界上還有神嗎?

我窮,所以冇辦法買你啲嘢。
反正你啲嘢唔見得出色。
唔駛預我。

孤芳自賞真係可悲
同時更正你,法拉利就出SUV— Ferrari Purosangue,真係坐到4-5個人。
https://autos.udn.com/autos/story/7826/5249090
繼續活響自己嘅世界啦。
引用:
原帖由 Jagdtiger1944 於 11-4-2021 04:48 發表

數字人拉低曬論壇素質... 成日冇料扮四條講埋D乜野法拉利衰在冇5個座位呢類偉論...  你不如自己買枝VFC PSG-1 拖喉改連發改埋用Marui 500發G3鏈匣啦

究竟世界上還有神嗎?

而家我有兩枝飛馬系統DS3。
之前嗰枝我都係落CQB場做備用槍,暗角打人一槍,唔係好大聲,正。
點會唔實用?
你唔會認為位置黃咗仲用佢駁火啩?
引用:
原帖由 laukw123 於 11-4-2021 14:57 發表

「而係Airsoft落場彈數絕對係關鍵。」 呢句說話我非常支持。
見師兄開POST講最近入左把飛馬系統的DS MK3。
唔清楚落場用12飛而且超難入氣&換彈係咩實用性?
好想學下野。
究竟世界上還有神嗎?

肯定?
你親眼見到?證據?
引用:
原帖由 Jagdtiger1944 於 11-4-2021 13:40 發表

所以我叫你自己買枝VFC PSG-1 拖喉改連發改埋用Marui 500發G3鏈匣  , For你怪人走怪路....有出過手槍裝榴彈炮添 , 有出就代表你唔怪誕唔九唔搭八?你肯定係屋企有手槍裝榴彈炮果類槍友
究竟世界上還有神嗎?

馬老仙玩彈殼,玩Feel,所以咪唔買。
引用:
原帖由 laukw123 於 11-4-2021 14:41 發表

有求就有供,否則唔會咁多間店都出CM短匣。
買得短匣都係應該多數用來裝飾,要落場唔係唔得,只係食得鹹魚抵得渴,拎得落場就預左輸蝕。
以實用來講,馬老仙左輪得6發,係咪又講返句「先至得六飛,真係實用性近乎零。」 ...
究竟世界上還有神嗎?

我諗你誤會咗,我係一枝G17,搭一枝DS。響對家背後用DS開槍,包唔會驚動任何人。
引用:
原帖由 laukw123 於 11-4-2021 16:29 發表

咪係囉⋯ 百貨應百客,你唔會拎把12發ds mk3去駁火。
我諗也唔會有人拎把psg-1裝7飛短匣跑到最前去同其他步槍駁火吧?
道理是一樣,唔同人有唔同用法。
將20發長匣改至7發的短匣,正常人一看就知不是從實用 ...
究竟世界上還有神嗎?

Ummmm...以前玩係M16A4意粉...
引用:
原帖由 Spitfire 於 11-4-2021 18:34 發表
真係實用性,一支m4 aeg加個2000發彈鼓玩快頻意粉 洗鬼拎支gbb 虐待自己咩
而家有得落場玩已經係好罕有既事,可以既話 我都簡tanaka 98k 落場玩 娛樂性大於可以hit到幾多人
究竟世界上還有神嗎?

好有畫面
引用:
原帖由 pmcoperator 於 25-4-2021 10:43 發表

然之後係咁拉鏈匣
一路拉一路哎仲唔死﹖仲唔死﹖
究竟世界上還有神嗎?

25 12
發新話題