發新話題

[認真] 牛年就到,埋單計數.

引用:
原帖由 kornhill401 於 9-3-2021 14:44 發表

正是. 係7.62 C兄介紹果支.
好野就緊係同大家分享啦...

引用:
原帖由 kornhill401 於 1-3-2021 12:07 發表

WOW! 呢支一出,誰與爭鋒.
裝埋彈箱的完成品...

附件

17-3-2021 18:32

如果我買呢啲「大型裝飾」番屋企,好快就會「垃圾房」見。
So9Sad
引用:
原帖由 七點六二 於 17-3-2021 18:32 發表

裝埋彈箱的完成品...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 七點六二 於 17-3-2021 18:32 發表

裝埋彈箱的完成品...
長粗硬直黑就是浪漫
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 48191 於 17-3-2021 19:44 發表
如果我買呢啲「大型裝飾」番屋企,好快就會「垃圾房」見。
So9Sad
呢支野係得過(擺)字...題外話,咁呢隻算唔算「大型」?

附件

17-3-2021 21:23

引用:
原帖由 七點六二 於 17-3-2021 21:08 發表

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 七點六二 於 17-3-2021 21:08 發表

WOW!C兄養埋狼狗tim. 仲養到佢大大隻.

引用:
原帖由 kornhill401 於 18-3-2021 12:31 發表

WOW!C兄養埋狼狗tim. 仲養到佢大大隻.
拖佢出街冇人敢行埋嚟...

附件

18-3-2021 14:49

18-3-2021 14:55

引用:
原帖由 七點六二 於 18-3-2021 14:49 發表

拖佢出街冇人敢行埋尼...
尤其係E+出入銀行,有佢安全好多.

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-2-2021 13:42 發表

我已經有長,短咀各一支M14EBR AEG了.
現在和你一樣,都係等緊支S&T Lee Enfield.
預計八月出喎...

附件

7-6-2021 21:44

7-6-2021 21:44

引用:
原帖由 七點六二 於 7-6-2021 21:44 發表

預計八月出喎...
WOW!都幾壯觀下. 謝謝C兄給予有關資訊.

引用:
原帖由 七點六二 於 7-6-2021 21:44 發表

預計八月出喎...
題外話,個場似江門某廠

引用:
原帖由 cyl198911 於 8-6-2021 22:04 發表

題外話,個場似江門某廠
WOW!C兄一定係行內人. 小弟的確羡慕萬分.

由五月再推遲到八月......希望唔好再遲!

引用:
原帖由 七點六二 於 9-6-2021 12:56 發表
由五月再推遲到八月......希望唔好再遲!
都係果句,'遲到;好過無到 '.希望D貨唔好俾哂外國先.

發新話題