發新話題

[認真] 牛年就到,埋單計數.

引用:
原帖由 kornhill401 於 10-6-2021 15:27 發表

都係果句,'遲到;好過無到 '.希望D貨唔好俾哂外國先.
可能就出…

附件

28-7-2021 17:47

28-7-2021 17:47

引用:
原帖由 七點六二 於 28-7-2021 17:47 發表

可能就出…
日本有埋價錢tim;但都係未見有貨住.

引用:
原帖由 kornhill401 於 29-7-2021 12:17 發表

請問在哪裡找到價錢?又或者PM 本人?謝謝!

引用:
原帖由 七點六二 於 29-7-2021 12:51 發表

請問在哪裡找到價錢?又或者PM 本人?謝謝!
以下的link,請C兄參考..參考.
https://store.shopping.yahoo.co.jp/webshopashura/stspg19rw.html

引用:
原帖由 kornhill401 於 29-7-2021 13:29 發表

https://store.shopping.yahoo.co.jp/webshopashura/stspg19rw.html
Thank you!

引用:
原帖由 kornhill401 於 29-7-2021 12:17 發表

師兄,咁你買唔買呀?

引用:
原帖由 七點六二 於 29-7-2021 18:15 發表

師兄,咁你買唔買呀?
睇下價錢是否合理先.
同埋發覺'根麼 ',好似將D玩具槍價錢,調高左咁.

引用:
原帖由 kornhill401 於 29-7-2021 13:29 發表

邊洗o甘貴……

引用:
原帖由 queen 於 30-7-2021 12:05 發表

邊洗o甘貴……
師兄有冇買到?

引用:
原帖由 七點六二 於 30-7-2021 14:14 發表

師兄有冇買到?
上面係西班牙,下面係S&T

附件

30-7-2021 22:59

引用:
原帖由 queen 於 30-7-2021 22:59 發表

標準英軍迷…

引用:
原帖由 queen 於 30-7-2021 22:59 發表

請問C兄,果支S&T廠,在香港那一間玩具槍店有售呢? 謝謝!

引用:
原帖由 kornhill401 於 31-7-2021 12:05 發表

請問C兄,果支S&T廠,在香港那一間玩具槍店有售呢? 謝謝!
今次呢水貨已經比預訂咗的槍友買晒,下一水貨是九月中…

引用:
原帖由 七點六二 於 31-7-2021 15:43 發表

今次呢水貨已經比預訂左的槍友買哂,下一水貨是九月中…
唔係卦? 想睇下真身都無機會.

引用:

期待C兄開返個開箱文,分享下支S&T呢支玩具槍的樂趣.

發新話題