發新話題

[認真] 牛年就到,埋單計數.

淨係買一枝cybergun牌頭colt junior
想買PP2000,不過等埋人地開箱文先

引用:
原帖由 goodsmile 於 15-2-2021 17:59 發表

冇錯呀,屯門公路住屯門方向汀九橋對上轉彎位嗰支槍
仲要係中午時間
嗰個位開到咁快
會唔會係機器出錯呀

引用:
原帖由 goodsmile 於 22-2-2021 13:59 發表

小弟老母做果行差佬都唔夠膽惹,
佢淨係同差佬講咗句
(部巴士遮住半部車,你講咩都得㗎啦?)
一個禮拜就寄咗封信過嚟話案件完結
咁伯友實際有冇超左咁多,定係個白鴿籠出錯

引用:
原帖由 七點六二 於 4-3-2021 22:22 發表

我玩釣魚啦、槍啦、相機啦、Rocco H scale 火車啦...
HO Scale貨車都正

引用:
原帖由 reniless 於 5-3-2021 17:00 發表

以前有樣叫口紅效應,經濟差口紅就會大賣,20年就失效。戴口罩是有影響,不過連護膚品消售都差了,贈送品面額都多過套裝消售品。
但係聽講變左眼妝好賣

引用:
原帖由 reniless 於 5-3-2021 15:48 發表
我一直以來都是鼓吹消費的,我就經常買無謂野,老虎想阻止都阻止唔住我。同樣,我就唔會理老虎血拚,喜歡咪就買。
年初三倆公婆行商場,見金舖鑽飾特價就入去睇下,基本上係買鑽飾送金鏈,就如售貨員所講公司十年來 ...
的確呢一年(香港係2年)應該冇咩人過得快樂

引用:
原帖由 kornhill401 於 5-3-2021 11:47 發表

上次行山時,見到有班人玩不同款式的遙控四驅車(jeep).
見架架車都滿身泥塵,我覺得比新車仲有型.
我成日覺得啲人玩rc玩到成車沙泥事後點點清潔,刮花左唔肉赤咩

引用:
原帖由 NathanCPT 於 6-3-2021 19:33 發表

地方所限都係玩到一套n scale layout
反而tt scale好似冇乜人玩

引用:
原帖由 kornhill401 於 6-3-2021 14:03 發表

如果係我,外殼同果4個車輪,拆出尼用水沖,
其餘用吸塵器清理.都怕OK卦?
唔知呀,有時係fb見到啲外國rc友set個情景又泥又澗又地盤雞頭出泥落泥鬼好正,但係諗起玩完要洗車就

發新話題