16 12
發新話題

木柄修補裂隙的材料

木柄修補裂隙的材料

請問各位師兄,你們有沒有係修補木器裂隙的材料?在下有一支木柄槍刮花了...謝謝!

淘寶搵(木材修補)

引用:
原帖由 goodsmile 於 22-2-2021 00:18 發表
淘寶搵(木材修補)
Ok thank you!

附件

22-2-2021 01:07

22-2-2021 01:07

裂隙都得?咁就要買支試下先.

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-2-2021 14:55 發表
裂隙都得?咁就要買支試下先.
喺淘寶網見到佢哋上載嗰啲修補影片真係得㗎!仲好平呀...

附件

22-2-2021 16:20

回5#

就咁睇圖片,效果幾好下.

引用:
原帖由 kornhill401 於 23-2-2021 13:14 發表
就咁睇圖片,效果幾好下.
已經訂咗,遲啲出報告...

引用:
原帖由 七點六二 於 22-2-2021 16:20 發表

喺淘寶網見到佢哋上載嗰啲修補影片真係得㗎!仲好平呀...
大陸人信唔過,最下面果幅圖肯定係後製過
但係填番條罅隙冇咁唔自然就應該冇乜問題

引用:
原帖由 goodsmile 於 23-2-2021 14:32 發表

大陸人信唔過,最下面果幅圖肯定係後製過
但係填番條罅隙冇咁唔自然就應該冇乜問題
點止係大陸人呀! 我兩公婆上次在南丫島食晚飯,
叫果兩碟海鮮菜,完全同佢地ge圖片唔同.
海鮮縮水,又唔新鮮.伴菜又比圖片少好多.

張after,補完會對返紋又真係離譜左d

引用:
原帖由 gtoray 於 23-2-2021 16:57 發表
張after,補完會對返紋又真係離譜左d
我試咗會出報告,睇吓堅定流...

引用:
原帖由 七點六二 於 23-2-2021 20:02 發表

我試咗會出報告,睇吓堅定流...
咁啱我都買咗套$78人仔嘅48色
諗緊好唔好犧牲一隻二手貨來玩下

引用:
原帖由 kornhill401 於 23-2-2021 16:54 發表

點止係大陸人呀! 我兩公婆上次在南丫島食晚飯,
叫果兩碟海鮮菜,完全同佢地ge圖片唔同.
海鮮縮水,又唔新鮮.伴菜又比圖片少好多.
所以我去西貢流浮山食海鮮有幾樣絕招唔驚俾人換
就係石斑攞筷子隊盲一隻眼
踢爆象拔蚌一邊殼
開邊芝士焗龍蝦
大花竹買大隻數清楚有幾多隻
連部長都叫絕

引用:
原帖由 goodsmile 於 23-2-2021 23:35 發表

咁啱我都買咗套$78人仔嘅48色
諗緊好唔好犧牲一隻二手貨來玩下
木色好靚...唔洗用啦...

引用:
原帖由 七點六二 於 24-2-2021 00:48 發表

木色好靚...唔洗用啦...
有隻有英文名同埋羅馬數字
唔係咁老泥
真係諗住填咗佢

16 12
發新話題