52 1234
發新話題

[others] RWA Agent 2

引用:
原帖由 RCOOH 於 17-8-2021 18:35 發表
平價版既warhawk都出左了。

如果唔係單排1911匣快扣會超快凍,整體幾好打,支鎗反應好順好快。

個hop up係兩點式,開細半,打0.2珠直接起飛,試下25珠先。
見到師兄話呢支出左,今日落左槍街睇實物
支槍Chamber位、slide release位等不同位置花晒
店員話支支都係咁,話因為製造商每支都會重複試驗過無問題先交貨
師兄嗰支有無呢一個情況?

引用:
原帖由 Kirito 於 19-8-2021 00:06 發表

支槍Chamber位、slide release位等不同位置花晒
店員話支支都係咁,話因為製造商每支都會重複試驗過無問題先交貨
上手睇唔係好覺。不過鎗身以外既零件非常易甩油,同支M17一鬼樣。

似邊間代工?

引用:
原帖由 Kirito 於 19-8-2021 00:06 發表

邊間?
馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 RCOOH 於 19-8-2021 00:09 發表

上手睇唔係好覺。不過鎗身以外既零件非常易甩油,同支M17一鬼樣。
我應該都會换G10 Grips,但槍街無對啱心水
馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 yukihiro2140 於 19-8-2021 11:06 發表

邊間?
木水弓 Trinity Shop

點解咁問?
我見佢話支支都係花晒我最終無買到

引用:
原帖由 Kirito 於 19-8-2021 14:19 發表

木水弓 Trinity Shop

點解咁問?
我見佢話支支都係花晒我最終無買到
我果枝響波斯貓度買,都無花到,不過可能我好彩
馬記教狂熱信徒

52 1234
發新話題