發新話題

[GHK] 說好了的GHK Glock 17呢

點解個網會食字出唔曬

引用:
原帖由 shoot 於 28-8-2021 23:13 發表
點解個網會食字出唔曬
請C兄參考以下的link.由2#開始.
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 Ha佬 於 27-8-2021 11:57 發表
最慘係佢下身像真結構, 將來想換客製full marking補品都幾難
邊會難?

出成套下身補品比你換,超貴之嘛。

You管已經有片,據聞係個hop座爭少少,同埋要換件的話易拆難裝。

引用:
原帖由 RCOOH 於 29-8-2021 14:06 發表
You管已經有片,據聞係個hop座爭少少,同埋要換件的話易拆難裝。
hopup 座又唔出奇, 印象中ghk hopup 座都冇咩邊枝係掂既,

等下副廠點樣執手尾
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-8-2021 17:54 發表

條slide個design用料都已經值得比
係等出埋個價

只係希望後面既款唔好等太耐...
G19, gen4, mos
WGC有價出啦

Del

引用:
原帖由 里安 於 30-8-2021 07:26 發表

WGC有價出啦
同病病一樣咁激wo

台灣賣價唔使11k……折番3100港紙之嘛。

姑勿談品牌印象,在下也利申應該是不會購買。
但不得不說這柄GLOCK 其實頗為有誠意,全新開發的系統,需要投入的心思和資金是不會少的,
而且如果以價論價,一柄台灣GLOCK 動輒都千一千二了,一條鋼SLIDE 收貴千多二千元是補品常態,
餘下的就算是新系統成本了。
3100 這個價其實不算貴,因為始終是鋼SLIDE 。
在下覺得就算3400~3500 也算是合理,現在近乎4000 ,當是早鳥價吧。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 30-8-2021 17:14 發表
姑勿談品牌印象,在下也利申應該是不會購買。
但不得不說這柄GLOCK 其實頗為有誠意,全新開發的系統,需要投入的心思和資金是不會少的,
而且如果以價論價,一柄台灣GLOCK 動輒都千一千二了,一條鋼SLIDE 收貴千多 ...
同樣興趣唔係好大,支野同之前支42仔一樣係blow FRONT,而且唔敢太有希望,之前支G5夠話勁到打腫膊頭,結果買番黎……車!

人哋本身有五十肩唔得咩?
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 RCOOH 於 1-9-2021 20:02 發表

同樣興趣唔係好大,支野同之前支42仔一樣係blow FRONT,而且唔敢太有希望,之前支G5夠話勁到打腫膊頭,結果買番黎……車!
打腫膊頭咪玩啦
日日打真槍都未必會啦
呢D又吹得大得滯

引用:
原帖由 里安 於 2-9-2021 09:26 發表

打腫膊頭咪玩啦
日日打真槍都未必會啦
呢D又吹得大得滯
台灣果邊吹既

老實講,馬記HICAPA膠架,再換超輕飛機座同彈弓頂,打虎口個手感無敵。或者馬記支FNX45都正。

台鎗係好搖,但虎口冇乜感覺。

打12KG我一向唔會有呢d無謂幻想

發新話題