發新話題

[GHK] 說好了的GHK Glock 17呢

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-9-2021 18:36 發表

Nt黎
還好啦
係wo 比想像中平 如果有全真派marking甘上下價錢就好

引用:
原帖由 大輝 於 10-9-2021 22:21 發表
其實枝野認真好嘛嘛,同馬記枝glock 結構上冇乜分別,
舊平新酒,又係抄日本仔,
我早兩日,搵人 (吾講得,會死人),汁
係繼續討論之前, 師兄睇下左右2 張圖有冇唔同先

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 Maxman2 於 10-9-2021 13:33 發表

我都有留意到 可能玩多啲都可以幫trigger減磅
我驚遲下連glock 都有anti rotation link 用
我生得聰明得罪你咩!!!

唔算貴。
引用:
原帖由 jn_jona 於 10-9-2021 18:36 發表

Nt黎
還好啦
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 Maxman2 於 10-9-2021 18:45 發表

係wo 比想像中平 如果有全真派marking甘上下價錢就好
出P80下身,由包射光明正大轉番類馬記兩截式假狗,有得平就正啦

4舊有找, 有心機可自己雕雕琢琢心水紋
https://www.wgcshop.com/collecti ... gbb-airsoft-g173-18

車.....全部BACKORDER....

買左傳說中既GHK SWITCH 17啦。

邊個話似啪燈架,完全係便秘幾日勉強咇一粒咁既feel。唔客氣講,手感係我們白朗寧既劣化版。

小小睇法,trigger前段真係過輕,適量加重會好好多。扣發果下唔算重,而係模糊得太奇怪,心中冇數乜野時候要發力同發幾大力。

引用:
原帖由 RCOOH 於 20-9-2021 17:19 發表
買左傳說中既GHK SWITCH 17啦。

邊個話似啪燈架,完全係便秘幾日勉強咇一粒咁既feel。唔客氣講,手感係我們白朗寧既劣化版。

小小睇法,trigger前段真係過輕,適量加重會好好多。扣發果下唔算重,而係模 ...
我們白朗寧個trigger原理似珍品,我估佢個手感應該合理(估咋 ),但17個手感靠迫橫柱做成

引用:
原帖由 Maxman2 於 20-9-2021 18:19 發表

我們白朗寧個trigger原理似珍品,我估佢個手感應該合理(估咋 ),但17個手感靠迫橫柱做成
爆開睇幾乎冇油,乾J,怪不得硬到利物浦。

爆開睇幾乎冇油,乾J,怪不得硬到利物浦。 [/quote]
小弟果支爆開就有類似凡士林做潤滑油。
個人覺得支野整體感覺都值回票價,特別係佢打起上嚟發出金屬聲,
Vfg換鋼slide都出唔到佢果種聲音,可能來自鋼slide和注件鋼軌互相碰撞造成

引用:
原帖由 里安 於 2-9-2021 09:37 發表
打12KG我一向唔會有呢d無謂幻想
呢支個所謂後座力都係……挑。

引用:
原帖由 RCOOH 於 20-9-2021 20:28 發表

呢支個所謂後座力都係……挑。
一向唔會對airsoft recoil有幻想,其實廠吹大左我都會挑,但我更會覺得好多人諗多左,都係果句,12kg想大成點

發新話題