發新話題

[GHK] 說好了的GHK Glock 17呢

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-8-2021 13:49 發表

我相信呢個價錢,有下調空間卦?
第一水通常炒價 + 病病本身d 野都賣得貴d
我生得聰明得罪你咩!!!

不是 full marking,不考慮了。

回覆 32# 的帖子

等甘耐竟然無FullMarking

最慘係佢下身像真結構, 將來想換客製full marking補品都幾難

三千幾元唔算貴, 如果有得賣, 即刻買支!

引用:
原帖由 Ha佬 於 27-8-2021 11:57 發表
最慘係佢下身像真結構, 將來想換客製full marking補品都幾難
辣左佢

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 Maxman2 於 26-8-2021 21:34 發表
等甘耐竟然無FullMarking
好似VFC果種'授權版 '咁?

引用:
原帖由 kornhill401 於 27-8-2021 12:35 發表

好似VFC果種'授權版 '咁?
Yes,睇相片就似係
Officially Licensed / Product of Glock

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 26-8-2021 14:05 發表

第一水通常炒價 + 病病本身d 野都賣得貴d
C兄真係心水清.

我等左兩年,必入

題外話:呢支野由公佈,啲人彈佢打唔晒,彈唔係真數;到就出,就彈marking,彈自己砌都得
又好得意無人彈現有系統無啦啦多左隻鎚,好amaze點解支野香港九成人未到手都可以講到真一樣

我同幾個朋友吹開水,支野衰咩?衰在唔係V記出囉,V記 出一定大把人吹到神一般

睇介紹片話, 入氣最好3秒鐘(因會爆氣打唔曬D彈), 怪怪地.
不過我一定會買
一個什麼也不懂的老兵!!

睇佢出唔出gen4/5,gen 3 glock 已有唔入了

引用:
原帖由 JFCP 於 28-8-2021 15:05 發表
睇介紹片話, 入氣最好3秒鐘(因會爆氣打唔曬D彈), 怪怪地.
不過我一定會買
GHK啲玩具一向都唔建議入咁耐

另外台灣有人拍過片講過點解唔好入咁滿

https://youtu.be/5V4c--tJnjU

引用:
原帖由 里安 於 28-8-2021 14:51 發表
我等左兩年,必入

題外話:呢支野由公佈,啲人彈佢打唔晒,彈唔係真數;到就出,就彈marking,彈自己砌都得,彈下身膠包金屬一體成形、話有問題拆唔開都有(無知真可怕)
又好得意無人彈現有系統無啦啦多左隻 ...
條slide個design用料都已經值得比
係等出埋個價

只係希望後面既款唔好等太耐...
G19, gen4, mos

睇咗幾條短片,聲稱可以入22紅,我未試過手槍打22紅,

發新話題