36 123
發新話題

請教C-more安裝

請教C-more安裝

小弟想買支hicapa裝番個c-more
有些小問題想請教師兄們
圖中呢款c-more可唔可以直上hi capa?
小弟之前聽人講,呢款c-more上hi capa會唔啱size,只可上1911

不用擔心,真品保證直上cz75 hi-power及1911***包括double stack

唔該師兄!!
另外想請教如果裝cmore舖頭師傅大約收幾多人工?

我有一隻這一款式的copy C-more鏡.
我試過係唔能夠裝上滑架,比1911闊的Hi-capa的玩具槍上.
只可安裝在類似1911闊度的滑架上.
可能樓主的C-MORE同款有另一尺碼,可裝在一般hi-capa卦?

我見好多打師兄都係另外裝鏡橋所以買之前請教下師兄們

樓主想玩IPSC嗎?

不是,受《槍王》電影吸引,心血來潮想砌支類似鏡槍
引用:
原帖由 kornhill401 於 25-5-2021 12:10 發表
樓主想玩IPSC嗎?

小弟分享有關上述我的copy C-more鏡的圖片.
以供樓主購入前參考.以免得物無所用.

引用:
原帖由 kaige321 於 23-5-2021 19:00 發表
唔該師兄!!
另外想請教如果裝cmore舖頭師傅大約收幾多人工?
你可以pm呢個forum的J大,佢可以幫到手∼∼
"Just War , or just a war ?"

張國榮果枝聽講係 WA GBB

引用:
原帖由 kaige321 於 25-5-2021 12:28 發表

引用:
原帖由 bennytsang16 於 28-5-2021 12:19 發表

張國榮效應卦, 前日見'茶2T '有C兄放售一模一樣的玩具槍.
第日再睇,已經俾人接手了.

引用:
原帖由 bennytsang16 於 28-5-2021 12:19 發表

經典中的經典
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 kaige321 於 25-5-2021 12:28 發表
不過今時今日,多數都唔會再用槍王那些菲林筒setting ,大隻c more 漸漸變成 rts 小紅點了。
上排友人帶在下去參加超齡新手班,考了個新米牌,才開始叫接觸ipsc 。
不過自主練習都只是去過一次而已,時間不易就也。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

大隻cmore始終有一種經典味道好吸引
引用:
原帖由 Dave 於 28-5-2021 16:20 發表

不過今時今日,多數都唔會再用槍王那些菲林筒setting ,大隻c more 漸漸變成 rts 小紅點了。
上排友人帶在下去參加超齡新手班,考了個新米牌,才開始叫接觸ipsc 。
不過自主練習都只是去過一次而已,時間不易就 ...

引用:
原帖由 Dave 於 28-5-2021 16:20 發表

不過自主練習都只是去過一次而已,時間不易就 ...
但大隻C摸比起RTS好瞄

36 123
發新話題