32 123
發新話題

[others] LCT 出 SVD

LCT 出 SVD

網上到 LCT 新出 SVD 狙擊步槍,同 RS 有何分別?

https://www.youtube.com/watch?v=ZSIvsyfheAs

期待佢會同GHK合作,出呢款ge GBB版本.

2012年 RS 都預告過會出 SVD GBB 版,樣版槍仲造埋出來,youtube 仲有試槍片。可惜之後不了了之!
引用:
原帖由 kornhill401 於 21-6-2021 15:39 發表

GHK 同 LCT 合作出 GBB 好正路,但 SVD 套真木好考心思,要配埋枝 PSO-1 鏡先至似樣。。
引用:
原帖由 kornhill401 於 21-6-2021 15:39 發表

引用:
原帖由 bennytsang16 於 21-6-2021 21:49 發表
GHK 同 LCT 合作出 GBB 好正路,但 SVD 套真木好考心思,要配埋枝 PSO-1 鏡先至似樣。。
我貪心d 想要埋vss

回覆 4# 的帖子

真鐵俄佬PSO1或白俄POSP的話,還是放棄,應該無望

G&P 或 RS 枝 PSO-1 鏡,應該是北方工業「珍品」的 down-grade 版。
引用:
原帖由 mouselkm 於 22-6-2021 02:15 發表

引用:
原帖由 mouselkm 於 22-6-2021 02:15 發表
俄佬枝pso1 其他唔難
係個價你覺得值唔值姐
因為本身好平 依家炒到好貴
同埋有d早期69 70年既產物入面已經污jo左咁

俄鏡甘快燒胆

引用:
原帖由 hendry9881 於 22-6-2021 06:18 發表
俄鏡甘快燒胆
LED未燒過

膽可以換,ebay 有得賣;北方工業(鐵盒版)仲送多兩粒俾你。
最難保養應該是反夜視感應功能,幾十年鏡可能已經失效。 最算功能正常,都好難搵人戴個舊版夜視給你試。

引用:
原帖由 hendry9881 於 22-6-2021 06:18 發表
俄鏡甘快燒胆

據說 PSO-1 鏡在生產時,鏡內會注入氮氣防潮,所以很難發霉。
引用:
原帖由 jn_jona 於 22-6-2021 03:07 發表

俄佬枝pso1 其他唔難
係個價你覺得值唔值姐
因為本身好平 依家炒到好貴
同埋有d早期69 70年既產物入面已經污jo左咁

引用:
原帖由 bennytsang16 於 21-6-2021 21:49 發表
我覺得無論係GHK或是LCT出的AK系列的玩具槍,他們的木托,我都會俾98分.
反而WE支SVD的木托就...

回覆 8# 的帖子

的確不難全新posp E悲長期有貨,但畢竟真鐵野,今天海關會否扣貨充公,這是我想說的

引用:
原帖由 bennytsang16 於 22-6-2021 11:12 發表
據說 PSO-1 鏡在生產時,鏡內會注入氮氣防潮,所以很難發霉。
幾十年既野 咩都走晒氣啦
現代野有時要返廠搞

32 123
發新話題