發新話題

[DIY] UZI gbb

槍街仲有邊幾間接受預訂?
引用:
原帖由 里安 於 21-4-2022 13:20 發表

槍街鋪頭有得訂

可能舊屋邨的文具玩具店仲會有。
引用:
原帖由 stefano_cnc 於 21-4-2022 14:14 發表
係13樓訂左了
但想起兒時的手拉Marui uzi,依家仲有冇地方搵得到?
感謝

引用:
原帖由 bennytsang16 於 21-4-2022 15:07 發表
槍街仲有邊幾間接受預訂?   
我去靚姐,而家唔知有無

如非必要,都唔會幫襯「靚姐」。
引用:
原帖由 里安 於 21-4-2022 15:31 發表
我去靚姐,而家唔知有無

其實佢冇問題,係老細有少少寸嘴。
引用:
原帖由 bennytsang16 於 22-4-2022 12:04 發表
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 bennytsang16 於 22-4-2022 12:04 發表
幾年前間中幫襯過,有次講嘢太串(唔係一次),back list, 買玩具都係求開心,點解要客受氣⋯
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
人夾人

無咩所謂

引用:
原帖由 48191 於 22-4-2022 13:16 發表
其實佢冇問題,係老細有少少寸嘴。
而家廣華街啲鋪都比以前好左好多,以前真係唔憂做咁(以前應該實際都真係唔優做)

最經典當然係「靚姐」,另外就係「軍軍軍」果件高大衰。
(英雌被人淋紅油之後態度好左,軍軍軍件高大衰好似已經消失左幾個月)
引用:
原帖由 里安 於 23-4-2022 10:01 發表

而家廣華街啲鋪都比以前好左好多,以前真係唔憂做咁(以前應該實際都真係唔優做)

引用:
原帖由 bennytsang16 於 24-4-2022 14:37 發表
(英雌被人淋紅油之後態度好左,軍軍軍件高大衰好似已經消失左幾個月)
英雄手做咩比人淋 我以為上一次係兔仔
軍軍軍又真係唔見左果個職員 轉左人

「高大衰」其實幾吹得,唔係壞人。
引用:
原帖由 bennytsang16 於 24-4-2022 14:37 發表
究竟世界上還有神嗎?

引用:
果個哥哥我同佢都無野,因為溝通幾次後,我直接無視佢搵其他職員

佢好人壞人我唔知,最少唔係稱職店員

Support 買玩具都係求開心,點解要客受氣!
正正常常問野, 店員有時就串答, 難道要睇佢臉色, 估佢心情?
人和人溝通最基本的是彼此遵重, 店員無禮串答時就可直接收佢皮, Who is boss?
引用:
原帖由 怒人甲 於 22-4-2022 13:43 發表

幾年前間中幫襯過,有次講嘢太串(唔係一次),back list, 買玩具都係求開心,點解要客受氣⋯

引用:
原帖由 里安 於 25-4-2022 00:43 發表

果個哥哥我同佢都無野,因為溝通幾次後,我直接無視佢搵其他職員

佢好人壞人我唔知,最少唔係稱職店員
有次問佢有冇金球加硬珠 佢話冇 要硬就鋼珠
冇未冇囉

以前細個開始玩we gbb成日去配野 初頭都怕怕地
後黎習慣左 依家太好服務唔習慣 好似電器舖咁同係介紹返
後黎學識去五金舖配野又另一個lvl 態度太差既直接pass
又唔係得一間買到

金球,好懷舊的名字。
引用:
原帖由 jn_jona 於 25-4-2022 11:07 發表

有次問佢有冇金球加硬珠 佢話冇 要硬就鋼珠
冇未冇囉

以前細個開始玩we gbb成日去配野 初頭都怕怕地
後黎習慣左 依家太好服務唔習慣 好似電器舖咁同係介紹返
後黎學識去五金舖配野又另一個lvl 態度太差 ...
究竟世界上還有神嗎?

發新話題