45 123
發新話題

[認真] 大家會唔會用消費券嚟買氣槍

大家會唔會用消費券嚟買氣槍

大家會唔會用消費券嚟買氣槍? 我就準備用黎買支lee Enfield no. 1 支二戰槍!

我也想知槍街邊間收八達通?

打聽緊邊間會有電子支付

?工……

會呀

會!! 馬記AK GBB!! 波X!!
一個什麼也不懂的老兵!!

支付寶最易裝

引用:
原帖由 gtoray 於 27-6-2021 21:45 發表
支付寶最易裝
隔離D模型鋪乜都裝晒係櫃面了…

引用:
原帖由 gtoray 於 27-6-2021 21:45 發表
支付寶最易裝
打密碼同load都快過v7,爆數據都唔會慢好多
最快一定係8仔,如果鋪頭唔洗慢慢開機打銀碼o既話

唔會,我已經發覺自己人到中年已無賺錢能力,依個5千蚊我會好好珍惜,中年危機中年悲歌職場。

引用:
原帖由 JFCP 於 27-6-2021 21:23 發表
會!! 馬記AK GBB!! 波X!!

7 月 肛肛好
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 28-6-2021 09:41 發表

7 月 肛肛好
嗱…睇張相就好靚仔,但實物就唔知啦…

引用:
原帖由 七點六二 於 28-6-2021 11:43 發表

嗱…睇張相就好靚仔,但實物就唔知啦…
身為盲粉買左先算
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 28-6-2021 11:44 發表

身為盲粉買左先算
咁就睇你個開箱報告,先至決定買唔買…

呢5千蚊,好似我咁係用'發達通 ',正苦係分3期俾錢.
第一同第二期,每次係俾二千蚊,第三期至俾埋果一千蚊.
假如支玩具槍價錢係超過2千蚊,其餘果D錢,就要自己私伙錢(螺)出了.
假如店舖肯分期俾錢ge話,情況又唔同了.

45 123
發新話題