31 123
發新話題

[others] Dm870問題

Dm870問題

其實dm870係味市面己經停產買唔到? 當年玩過田中870但好快壞鬼左,最近有錢派想買支跳殼回味下 感謝

無ga啦
見到岩價就好買

順過pps/aps
呢枝野全鋼 冇咩野可以壞
最易就係拆槍整死條action bar
亦見過改打aps彈後斷fire pin

呢枝根本係玩具版既ica hawk 981/982

DM間廠都唔知是否摺左.呢幾年都唔見有新玩具槍出現.
不知是否M870支玩具槍款,比其他玩具槍款本錢重.
就連PPS廠,都無再出第三水的M870 shotgun了.
現在似乎想玩跳殼的shotgun,只有一個選擇,
就是APS廠了,款式都算有得選擇.
我估佢賣哂呢批貨尾,都怕係咁先了.

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-7-2021 12:27 發表
DM間廠都唔知是否摺左.呢幾年都唔見有新玩具槍出現.
不知是否M870支玩具槍款,比其他玩具槍款本錢重.
就連PPS廠,都無再出第三水的M870 shotgun了.
現在似乎想玩跳殼的shotgun,只有一個選擇,
就是APS廠了,款式都算 ...
間廠應該係北方工業
Dm亦無摺
我估係傾唔掂數

引用:
原帖由 jn_jona 於 3-7-2021 13:56 發表

間廠應該係北方工業
Dm亦無摺
我估係傾唔掂數
北方工業嚴格來講係出口總公司統稱
呢一把槍係黑龍江雄鷹股份有限公司生產
亦都唔係傾唔掂數冇出
而係翠翠上台維隱方面考慮
官方玩具槍一律暫停生產

咁RS 五六式吹BB無望了。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 520df10 於 3-7-2021 18:15 發表
官方玩具槍一律暫停生產
咁即係仲有一線希望.

引用:
原帖由 520df10 於 3-7-2021 18:15 發表

亦都唔係傾唔掂數冇出
官方玩具槍一律暫停生產
Icic
即係rs都差唔多死因?

可惜dm冇出parts
想搞多枝短既 二手買多枝又炒價
其實要枝管就夠

DM當 loaded 後,係可以不需按release掣,照可Pump..

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-7-2021 14:40 發表

Icic
即係rs都差唔多死因?

可惜dm冇出parts
想搞多枝短既 二手買多枝又炒價
其實要枝管就夠
講起RS,好彩當年都叫做入左支typ97,
否則就好似佢支type88狙咁,到E+都無哂影.

唔係啩……
引用:
原帖由 NCP013 於 4-7-2021 17:31 發表
DM當 loaded 後,係可以不需按release掣,照可Pump..
究竟世界上還有神嗎?

我兩支又無咁

引用:
原帖由 jn_jona 於 3-7-2021 12:23 發表
無ga啦
見到岩價就好買

順過pps/aps
呢枝野全鋼 冇咩野可以壞
最易就係拆槍整死條action bar
亦見過改打aps彈後斷fire pin

呢枝根本係玩具版既ica hawk 981/982
係貪佢全鋼又係有d料既廠出,當年諗住等多2版先入而家竟然冇埋

引用:

亦都唔係傾唔掂數冇出
官方玩具槍一律暫停生產
即係未來再版冇望 係得佢全鋼又唔貴,唉當年冇買走哂寶

佢啲鋼極度臘鴨,我未Blue之前,夏天要一個星期抹油去鏽一次。
引用:
原帖由 gainax 於 5-7-2021 22:03 發表

即係未來再版冇望 係得佢全鋼又唔貴,唉當年冇買走哂寶
究竟世界上還有神嗎?

31 123
發新話題