發新話題

[WE] 軍軍軍訂零件時間

軍軍軍訂零件時間

想問下各位師兄軍軍軍訂零件通常要幾耐先到?兩次舖頭都話4至5個月,台灣過香港都要成幾個月?有無ching分享下經驗pls

引用:
原帖由 sanchez0407 於 7-7-2021 17:19 發表
想問下各位師兄軍軍軍訂零件通常要幾耐先到?兩次舖頭都話4至5個月,台灣過香港都要成幾個月?有無ching分享下經驗pls
今年2月8日訂一件we part, 上星期中去問,未有,最後取消訂購~
得了一句說話,《你要等廠房有貨先至會有架》~

哇,成半年?台灣個邊頂多兩個禮拜松D就到貨。 。 。

我1年前左右訂吉打新版57殼...到以家都無通知...

我考慮緊轉去ky氣軟到訂零件算,好似可以快D到手。
原來軍軍軍4至5個月已經系理想情況。 。 。 。

引用:
原帖由 sanchez0407 於 7-7-2021 21:27 發表
我考慮緊轉去ky氣軟到訂零件算,好似可以快D到手。
原來軍軍軍4至5個月已經系理想情況。 。 。 。
兩間都係一樣
以前我訂野3-4星期內都有了
依家可能少返貨左?

間間都淨系收信用卡同paypal,全家都無信用卡真係頭痛。
我又係中學生,D friend 更加無
宜家訂零件竟然要搞幾個月 真係吹脹
唔知有無師兄試過系台灣叫人代購然後shun豐到香港呢?

引用:
原帖由 sanchez0407 於 8-7-2021 09:05 發表
有試過叫台灣朋友代寄,當然,會貴啲啦
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

ching請問入境香港會吳會比海關欄?

引用:
原帖由 sanchez0407 於 8-7-2021 09:05 發表
試下叫你老豆幫忙,搵有信用卡ge朋友,
你俾現金佢朋友.咁..佢朋友又可以儲分.

老豆仲邊緣人過我。 。 。
試下用屋企車床車算

引用:
原帖由 sanchez0407 於 8-7-2021 10:42 發表
ching請問入境香港會吳會比海關欄?
唔100%肯定,但我未試過
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-7-2021 02:32 發表

兩間都係一樣
以前我訂野3-4星期內都有了
依家可能少返貨左?
佢地話宜家疫情下要兩至四個月,同軍軍軍可能真係差吳多

引用:
消費卷其中一間可以當信用卡用

引用:
原帖由 sanchez0407 於 8-7-2021 19:57 發表
老豆仲邊緣人過我。 。 。
試下用屋企車床車算
如果有能力,又有架生;一定DIY係首選啦.
唉...我就兩樣都無.

發新話題