發新話題

Marui AKM優化

本主題由 jacko 於 4-8-2023 13:52 分割
引用:
原帖由 NCP013 於 15-8-2021 00:48 發表
退到這麼後,都沒有邊間 GBB AK, 甚至改裝套件做到
對於氣動黎講,要咁重既bolt退咁遠,又食氣又慢……

GHK果支半程已經有少少老鼠拉龜……

引用:
原帖由 大輝 於 12-9-2021 00:14 發表
Marui 支aK出得幾好,改咗以前日本仔d風格
基本上,可以用返Ghk 匣,3度打game都冇問題,
直上匠神鋼bolt,
原廠grip 已經直追真品
咁神奇,居然可與ghk共用,有沒有更多資訊,我個人沒ghk,但亦好奇想了解更多.
已知ghk外觀玩具數長左及選擇片位置亦有異.

咁快放佢走,點解唔比佢撐呀?我真係以為可以共用,等我亦幻想插隻aeg鏈匣落去都希望射得出添⋯⋯

附件

12-9-2021 22:43

有朋友問點解MARUI 可以用GHK AK 匣甘神奇,
我答我唔知...你可以先信一半...

好老實,我無一口咬定一定唔得,做人真的應該抱住開放的心態,但我真是沒有GHK AK 匣..

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

我都希望阿「大輝」可以換個account入翻尼show off下,比我呢D鄉下仔見識下.
繼續比「大輝」用技術 性的角度去打飛機.

我都想跟佢學野。
引用:
原帖由 0050100 於 13-9-2021 09:38 發表
我都希望阿「大輝」可以換個account入翻尼show off下,比我呢D鄉下仔見識下.
繼續比「大輝」用技術 性的角度去打飛機.
究竟世界上還有神嗎?

RIW有講可以上,但要巨執咁囉。

匠神已經開發緊比馬老K用既件,SLR都好似就出全個身連前骨,如果現有件咁簡單用得,佢地仲唔係除褲放屁?

匠神?
我仲以為LCT係最快出!
我反而想知有冇辦法上Magpul件。。
引用:
原帖由 RCOOH 於 13-9-2021 11:34 發表

匠神已經開發緊比馬老K用既件,SLR都好似就出全個身連前骨,如果咁簡單用得,佢地仲唔係除褲放屁?
究竟世界上還有神嗎?

如果我冇記錯,真係有人改咗可以用Magpul件。
但係都係等真刻鋼身先再算。

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 13-9-2021 11:46 發表
如果我冇記錯,真係有人改咗可以用Magpul件。
但係都係等真刻鋼身先再算。
RIW咪改左Magpul膠托同grip囉,據聞個托執到hihi,麵輸上面既成品同個身有少少段差,gap稍為唔平均。不過執得上去已經係創舉。

Grip就簡單,反正係萬能key。BTW,AK grip真係唔適應,從原裝到椰樹到MFT到Magpul,手感一係似拎條木方,一係就似地拖棍,冇AR果種方得黎帶圓潤既自然手感。

WOW! '大輝哥 'hi乜野呀?仲諗住疫情過後,
搵佢帶小弟去泰國玩下真槍tim.

引用:
原帖由 RCOOH 於 13-9-2021 11:34 發表

匠神已經開發緊比馬老K用既件,SLR都好似就出全個身連前骨,如果現有件咁簡單用得,佢地仲唔係除褲放屁?
我都有追下RIW  FB,但佢都係只換到尾托,都冇話過兩牌子執到可bolt跟匣換互用.

咁我都相信有神人真係可以用馬記外身而改到玩GHK餡,
但真係有咁白痴唔要鋼身而用合金身囉!
又或者散下料將出的改件係可互用啦!

引用:
原帖由 0050100 於 13-9-2021 12:32 發表

我都有追下RIW  FB,但佢都係只換到尾托,都冇話過兩牌子執到可bolt跟匣換互用.
尾托同前骨可以大執後上,bolt同匣唔使諗啦,系統完全唔同,iOS唔通有得裝Google Play咩。

珍Grip可直上?
引用:
原帖由 RCOOH 於 13-9-2021 12:49 發表

尾托同前骨可以大執後上,bolt同匣唔使諗啦,系統完全唔同,iOS唔通有得裝Google Play咩。
究竟世界上還有神嗎?

發新話題