發新話題

[others] RWA Warhawk

其實呢個九成似,奈何已經冇貨了:
http://www.a-airsoft.com/index.p ... &product_id=241
引用:
原帖由 RCOOH 於 8-9-2021 20:38 發表

希望Nova件可以一步到位啦。

試過老原Hi Capa內膽配DP三叉片,FINE。換成KF內膽,FXXK!突然蠱惑的連發……KF冇出原裝規格sear,用吉打,卡slide或全自動……
究竟世界上還有神嗎?

話說呢枝槍,表現當然同V10冇得比。
但一開盒即玩,表現上又有少少比唔上VFC枝Kimber,但係又屌打其他廠牌,都叫做買得過。

究竟世界上還有神嗎?

我都入手了一支。 起初怕佢腳軟,佢打唔哂22發,好彩,打得哂! 可能同天口熱有關。氣,我只入五秒。
Matt's rock & roll

反正係Marui Spec,喜歡點執就點執。
打起上嚟比起V記Kimber差少少,尾幾發有少少軟。
我而家諗緊有冇一隻質量可靠Lightweight 飛機座塞入去,博偷輕少少。
引用:
原帖由 Matt_LAW 於 8-9-2021 21:09 發表
我都入手了一支。 起初怕佢腳軟,佢打唔哂22發,好彩,打得哂! 可能同天口熱有關。氣,我只入五秒。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 8-9-2021 21:16 發表
反正係Marui Spec,喜歡點執就點執。
打起上嚟比起V記Kimber差少少,尾幾發有少少軟。
我而家諗緊有冇一隻質量可靠Lightweight 飛機座塞入去,博偷輕少少。
回膛彈弓重、鎚又重,成支鎗係好快好定,但扣快些少已經半路腳軟唔上彈,尾果啖氣直接變full auto......

係病病試鎗,一匣彈可以連軟兩次......結果買左D A1A長匣,稍為改善咁囉。

希望RWA可以出多d nighthawk,唔好晒左個版權
馬記教狂熱信徒

AIA長匣!?
哪有貨?
引用:
原帖由 RCOOH 於 8-9-2021 21:30 發表

回膛彈弓重、鎚又重,成支鎗係好快好定,但扣快些少已經半路腳軟唔上彈,尾果啖氣直接變full auto......

係病病試鎗,一匣彈可以連軟兩次......結果買左D A1A長匣,稍為改善咁囉。
究竟世界上還有神嗎?

希望RWA俾番個正確形狀的Hammer俾我實際D。
BTW,都仲未知道你條回膛杆係邊款,好驚買錯。
引用:
原帖由 yukihiro2140 於 8-9-2021 21:35 發表
希望RWA可以出多d nighthawk,唔好晒左個版權
究竟世界上還有神嗎?

換個Lightweight 飛機座會唔會有所改善?
引用:
原帖由 RCOOH 於 8-9-2021 21:30 發表

究竟世界上還有神嗎?

War Hawk真係有「Tactical Version」:
https://youtu.be/FRIAsUV-PNc
引用:
原帖由 RCOOH 於 8-9-2021 16:40 發表

究竟世界上還有神嗎?

睇番真槍官網,原來可以咁玩。

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 8-9-2021 22:18 發表
AIA長匣!?
哪有貨?
坡紙冰臀。

當日有,而家就唔知了~

有冇蛛絲馬跡睇到似邊間廠代工?

回覆 28# 的帖子

純靠估,我估vfc

以RWA的往蹟,唔係KWC就係Army。
之前Covert-Ops就是KWC;
而Agent X內的小零件,「疑似」Army,但外殻唔敢講。

究竟世界上還有神嗎?

發新話題