發新話題

[Marui] 馬記 mws 鍛身

可惜Lower receiver唔係heat版,
Larry版……

C7upper,prime CNC早就出過,不過真難買到
图片源於 鰂魚涌 CRW

附件

6-11-2021 11:41

NOV_都話出733Heat版上下身外觀,但講完又未見影.

引用:
原帖由 gainax 於 6-11-2021 12:36 發表

C7歷史上派加豬p砌出來個支冇記錯係市面成槍最接近hear 733,當年限量成槍只係5千幾算值得玩(亞鉛wam4都3千幾,派身又3千幾),
但豬p隻派身造功唔掂先咁平,當時我買m727加 m203個支先5千幾抵到 ,大蛇出左鍛a2 ...
年代唔同冇得比,當然係寧買當頭起.

DMA
其實好一般,冇咩感覺

附件

6-11-2021 17:05

回覆 28# 的帖子

上下身唔同色咪啱囉!對期

引用:
原帖由 gainax 於 12-11-2021 22:43 發表

其實唔係壓都好刻字個部份我都滿意,中午找到有間有貨頭先收工衝去禁左5千幾想買身+尾托同管砌733
見到有間放出黎個隻色水同網上隻 colt灰差好遠,似以前專業勝利cnc wa m4夾隻灰綠色
仲要上下身明顯唔同色: ...
師兄733幼管有咩心水.

回覆 33# 的帖子

其實成枝蛇都好靚,只可惜冇c7

回覆 36# 的帖子

大蛇根本己直入Ghk匣,我都重用緊笫一代ra鋼煲配gp飛機(點配搭呢啲難唔到你)
改小小原裝hop up座基本上我用緊好輕的 buffer /彈弓,hammer彈弓又輕手小小已經好好駛,玩蛇就只欠一款可靠的短匣.

引用:
原帖由 gainax 於 13-11-2021 01:42 發表

其實我而家蛇都改左g香港夾井記鋼煲豬p飛機軟彈弓算爽快一雞清易士,只係感覺上冇另一支改出黎完整豬香港系統打得咁chock
改豬香港個支就係完整下身同豬香港煲只係改左upper, 支蛇入豬香港煲都係比完整系統差d,我 ...
有愛一定砌得成!

嘩!走寶啦師兄.重要係DNA扮蛇,有三短一長匣.

附件

13-11-2021 22:22

引用:
原帖由 gainax 於 13-11-2021 22:35 發表

係味真架? 而家炒到上萬 3000一定衝,邊位師兄咁等錢洗仲有冇其它GBB要幫手
真係好哪鬼,看得到的真壓.

附件

13-11-2021 22:48

好老實DNA係貴,但玩老校友我情願花一皮買dna都好過用一皮(可能唔得)尼玩老校友的馬記

發新話題