26 12
發新話題

[開箱] 凸字 acog ,#63樓更新高防貴版

引用:
原帖由 gainax 於 25-11-2021 04:14 發表

可能間野重造d marking上色再推出?我訂呢隻冇死錯啦? 佢仲有其他野,ta11個支係味已有出凸字版?印象中靚姐度有放出來
話說今次死火,為左呢支鏡真係要買多支m4裝上去。。。
呢隻字都似
係有耳仔既後期版後

引用:
原帖由 hendry9881 於 25-11-2021 15:56 發表
Atacr我都有
不過想要支5-25
Fde?呢隻應該super rare
5-25都有講考慮出

如果airsoft出mk22 就要7-35

引用:
原帖由 gainax 於 3-12-2021 01:08 發表

之前D兄都提過土布有,我呢支冇rmr930+30運+幾十代訂費,
可能有再平定點就唔知了,唔係貴費事格價買到心頭好就好 ,有分刻字m150同 rcom4同民版字,同又有耳仔和冇耳仔上唔到rmr版,睇自己喜好就掂,其實我第 ...
你上面post果隻真係好似了
外型同字都岩
其實冇耳仔版都上到rmr 隻mount唔知玩具有冇出姐

引用:
原帖由 gainax 於 3-12-2021 10:23 發表

佢呢d鏡除左字同外型正,個消光黑色表面處理都好靚,紅點位都幾光鏡又清其實落場真係ok唔係得個樣
冇耳版真野好似有個扣上返rmr, 不過玩懷舊軍版緊係冇耳仔先原汁原味
如果冇隻真既拍埋 外型都可以以假亂真
冇耳仔版都有個mount上rmr 一個環扣住個eyepiece
手頭上有隻 但冇拎黎用

引用:
原帖由 gainax 於 3-12-2021 12:20 發表

有真係隔離更係穿煲 陽光下一望支光纖己經分到
呢d高仿好處係呃下人又下呃自己,可以落場又玩到造型,真品就真係唔捨得落場,
copy可以盡情衝了
買一枝儲一枝打
下一枝最想佢搞返岩既係elcan su230c 7.62 1.5-6
呢枝錯字又錯個’turret’

引用:
原帖由 gainax 於 3-12-2021 13:30 發表

我都係同款會砌一支最正屋企hi, 一支落場粗玩
呢間野我估其他鏡遲早會出新ver,如果冇呢類高仿 copy鏡又冇水買真品,
有時真係冇心情砌把槍,即係要用民版樣d鏡裝去mk18mod0, 就連支槍都唔買
呢d高仿鏡造 ...
果兩間野呢兩年好進取 知道玩家係會比錢買高仿
Razon hd2, tango6, atacr 1-8 f1
呢d都係socom呢兩年出個list有既野

引用:
原帖由 gainax 於 4-12-2021 00:01 發表

而家唔知會唔會有高仿m2紅點?玩黑鷹 ro727或 723都要用
雖然真品唔算貴,只係如果有真品真係唔捨得落場hi花撞崩,特別鏡面一中彈就
高仿品真係食中 wargame玩造型班玩家條水,玩兵仔仲爭支peq15, 而家有 ...
深刻marking果隻算係market上最好 唔會震死 180rmb
應該同廠出左隻m4 comp 我用左6年係gbb 仲未死

要挑既話 佢個深刻太深 真野好淺

引用:
原帖由 gainax 於 4-12-2021 00:01 發表

而家唔知會唔會有高仿m2紅點?玩黑鷹 ro727或 723都要用
雖然真品唔算貴,只係如果有真品真係唔捨得落場hi花撞崩,特別鏡面一中彈就
高仿品真係食中 wargame玩造型班玩家條水,玩兵仔仲爭支peq15, 而家有 ...
Peq黎講 15冇出高仿
但la5b就出左 玻纖身 仿真function ir照明,ir高功率laser ~2300hkd
但香港應該冇晒貨 要挑既話個掣用錯左la5c
我想要普通15咋

引用:
原帖由 gainax 於 4-12-2021 00:18 發表

我都係只想要泥色高仿15,功能我冇所謂因都用唔到夜視個度,
最緊要外型夠真色水啱,電盒都冇所謂
佢個身係好似 但又冇得散賣
兵仔都有用dbal既 但要睇睇咩版本 軍方叫peq15a

引用:
原帖由 gainax 於 5-12-2021 23:59 發表
更新一下情況,
有多一支ta31又砌一樣 m4軍版好似悶左d,有多一份a2前後節一於上 m16a4
應該買齊本體要既件等放假就開工
話說真係好少有一米長槍盒,咁啱先搵到個,師兄你地點樣裝好支m16成米長 ...
買隻ca箱 但好重好大隻

可惜仲未有3連發kit同身

引用:
原帖由 gainax 於 6-12-2021 12:09 發表

而家買左呢隻都唔錯可以背上身,不過最正個d箱係cut海綿有輪可以拉個d遲下開post問下
M16a4我都係玩下造型算,唔執著刻字同 3連發,如果馬記都有 3連發咁更好
89式有3連 唔知有冇機會落ar呢
咁多年黎除左比wa果套都好似未有其他ar系統有了

V出2stage trigger, 如果有得揀我想要三連多d

26 12
發新話題