發新話題

[others] SR? MP5 SR5-PDW電動衝鋒槍

E+買VFC的MP5 PDW好似難左D,而且我覺得價錢貴左D.
如果要買SR?的AEG的話,我認為退而求其次,
不如俾多少少,買佢的CO2果支仲有型.

引用:
原帖由 七點六二 於 22-11-2021 14:09 發表

有CO2 ? 我睇漏眼添…! Thank you!
係呀!外型都幾靚仔.

引用:
原帖由 七點六二 於 23-11-2021 19:57 發表

請問這支是否GBB? 同埋可唔可以裝Silencer?Thank you!
問題1:是否GBB?
答案:yes.
問題2:可唔可以裝Silencer?
答案:不知道.
利申:我無呢支玩具槍;但列入考慮買入.

引用:
原帖由 七點六二 於 24-11-2021 11:26 發表

首先多謝你的答覆,本人感激你幫忙,有GBB 都好!
唔使客氣,呢支係SRX第二水的CO2 MP5系列之一.

引用:
原帖由 七點六二 於 27-11-2021 16:03 發表

剛剛購買了…!
C兄真係做事爽快,諗到就去馬!
小弟佩服!佩服!

引用:
原帖由 七點六二 於 27-11-2021 20:37 發表
是否這片?

https://m.youtube.com/watch?v=YJcuKR36gUc
又係bor,搖得都幾犀利咁?
但見條片年份,係2018年.
相信係第一水出的版本.

引用:
原帖由 七點六二 於 30-11-2021 18:06 發表
今日送到………!
呢支好似係AEG,不是co2 GBB?

引用:
原帖由 七點六二 於 1-12-2021 11:17 發表

係咪有得拆解?Thank you!
係呀! 之前睇過U片教學,但昨晚搵左差不多20分鐘,都搵唔番條片.

引用:
原帖由 七點六二 於 10-12-2021 20:59 發表

請問各位師兄UMAREX MP5K PDW Gen.2 GBB衝鋒槍配圖中的silencer14mm逆牙是否可以?謝謝!
照計呢件滅音器,配MP5K PDW Gen.2無問題,價錢又唔貴.

引用:
原帖由 七點六二 於 11-12-2021 16:40 發表

咁又係………! 應該岩數!
本來都諗住買番支ge,但後尾見到(by VFC)呢D字.
就諗番起之前佢果D特規電筒托,同鏡橋.就...
驚唔夾其他廠牌的MP5玩具槍.

引用:
原帖由 七點六二 於 14-12-2021 17:16 發表

終於攪掂晒…
靚仔哂. 我都覺得MP5 PDW要加呢支滅聲器,先至順眼.

發新話題