發新話題

RA-Tech 7075 Receiver 錯數

都係一句,買MWC最穩陣。
引用:
原帖由 TheOrigina1 於 1-12-2021 00:48 發表

上圖就係Ra-tech 7075鍛造身

同對照組既Unity Tactical Riser (購自PTS) 相比 高度竟然可以差1mm 所有真品鏡都上唔穩
Facebook問完話買完一年 ...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 3-12-2021 15:05 發表
都係一句,買MWC最穩陣。
我ghk系統呀

唉…..
引用:
原帖由 TheOrigina1 於 3-12-2021 17:10 發表

我ghk系統呀
究竟世界上還有神嗎?

我以前仲有WE M4 GBB都有想過買套receiver,但好多人都話執到PK

引用:
原帖由 48191 於 3-12-2021 17:14 發表
唉…..
都有玩馬記 但係已經買左mwc 下身 同迷之上身

MWC馬記Kit正!
引用:
原帖由 TheOrigina1 於 3-12-2021 17:23 發表

都有玩馬記 但係已經買左mwc 下身 同迷之上身
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 里安 於 3-12-2021 17:18 發表
我以前仲有WE M4 GBB都有想過買套receiver,但好多人都話執到PK
we 都係打原裝無限復活流算

冇掂好耐所以唔太肯定, 呢種骨應該係靠左右兩個 V 位做固定, 個厚度點解會有影響 ?

PICATINNY DIMENSIONSPICATINNY DIMENSIONS

上網睇返D資料依家可以肯定. 夾條骨係靠D V 位, 唔係用條骨既底部, 事實上樓主指既尺寸軍用標準係 4.1 mm , 所以 RA Tech 係冇做錯. 樓主係咪要再睇下 mount 唔實既原因 ?

https://outerimpact.com/understa ... ato-specifications/

附件

9-12-2021 15:44

9-12-2021 15:51

樓主卡果個尺寸(六角形頂底邊距離),  好小見尺寸圖有標出來

回覆 25# 的帖子

原來樓豬 度錯數 ,美麗的誤會。
BTW 多謝師兄澄清教路

引用:
原帖由 walther 於 9-12-2021 15:44 發表
上網睇返D資料依家可以肯定. 夾條骨係靠D V 位, 唔係用條骨既底部, 事實上樓主指既尺寸軍用標準係 4.1 mm , 所以 RA Tech 係冇做錯. 樓主係咪要再睇下 mount 唔實既原因 ?

https://outerimpact.com/understandin ...
我度其他位全部都好似正常
如果我怪錯佢地 我道歉無所謂呀
但係我真係諗唔到有咩地方令到佢咁

引用:
原帖由 kongchak 於 9-12-2021 23:15 發表
原來樓豬 度錯數 ,美麗的誤會。
BTW 多謝師兄澄清教路
真係上唔實喎
咁都誤會? 唔通要出片?

用邊款mount 上o吾實?

發新話題