23 12
發新話題

[VFC] 請問各位師兄有冇從台灣寄氣槍回香港?

引用:
原帖由 里安 於 5-12-2021 22:37 發表

直頭係,等得的話有時仲平
如果唔介意俾多少少手續費及運費,其實都幾方便…好似我想買的槍在香港沒有了,但奇怪台灣嗰邊仲有得買…

當日見到台灣果位C兄出的post.
看到圖片支玩具槍的深刻marking,
都攪到我有D衝動,想搵佢傾傾.

引用:
原帖由 kornhill401 於 6-12-2021 12:24 發表
Marking 做得好靚………!

引用:
原帖由 kornhill401 於 6-12-2021 12:24 發表
我同佢買過,寄香港無問題,不過你最好先問下價先⋯⋯⋯⋯手工無價
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 5-12-2021 21:19 發表
香港呢邊無手續要做,台灣嗰邊如果有做開網上賣嘢,一定知點做,只需諗下點比錢(利申,買賣過無數次)
請問有冇試過收到有問題的?會唔會退貨?

我都搵過佢搞枝我們 1911. 寄返黎冇問題, 盒面雞乸咁大隻字寫明係玩具槍, 槍口能量低於兩招。 不過都幾年前囉, 依家唔知佢重有冇做

引用:
原帖由 walther 於 6-12-2021 23:08 發表
我都搵過佢攪枝我們 1911. 寄返黎冇問題, 盒面雞乸咁大隻字寫明係玩具槍, 槍口能量低於兩招。 不過都幾年前law, 依家唔知佢重有冇做
照計就佢重有做卦;否則C兄點會放咁多精彩圖片上尼.

當然仲有做,我都等收貨中

23 12
發新話題