發新話題

[KSC] 請問有冇槍舖會收壞槍?

請問有冇槍舖會收壞槍?

KSC USP COMPACT 神

附件

11-12-2021 23:28

2 small parts dropped Out

自己試下拆開整啦。跌出黎果兩件嘢睇黎冇爛。KSC D 嘢係咁架啦,我枝 M9 都打打下跌咗個飛機座既一部分出黎,但可以照打冇問題。

附件

12-12-2021 00:13

係呢度放上二手版,可能仲值錢過放俾槍鋪.

同問,有冇鋪頭專收2手槍或壞槍?

引用:
原帖由 walther 於 12-12-2021 00:13 發表
自己試下拆開整啦。跌出黎果兩件嘢睇黎冇爛。KSC D 嘢係咁架啦,我枝 M9 都打打下跌咗個飛機座既一部分出黎,但可以照打冇問題。
算啦, 想唔要

引用:
原帖由 SSPCHAN 於 19-12-2021 15:48 發表

算啦, 想唔要
二手當零件槍放咗佢囉

反正都搭車出去放,上T2放好過

T2 好似已經唔接受新會員。我試過幾次登記都唔得,問佢又唔答,個網站應該係冇人理

下?個decocker零件乍wo,如果你拆左slide開空鎗一定飛出黎,我支U記HK45都一樣,裝番就得。

引用:
原帖由 RCOOH 於 20-12-2021 21:55 發表
下?個decocker零件乍wo,如果你拆左slide開空鎗一定飛出黎,我支U記HK45都一樣,裝番就得。
請教C兄, 是否需要打散其他0件,才可裝番上去呢? 謝謝!

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-12-2021 11:56 發表

請教C兄, 是否需要打散其他0件,才可裝番上去呢? 謝謝!
78號件勾住一條大頭pin,條大頭pin穿過中身,連同相應既彈弓同細pin都係屬於外層件,容易飛又算容易砌番。

我支45CT打下打下條大頭pin會自己鬆出黎,正常有slide頂住當然冇影響,但拆slide再搞decocker即時放煙花,幾件野飛出黎。

發新話題