發新話題

[Marui] 請問各位師兄有冇呢支槍評語?

我明天買M4 回來,諗

引用:
原帖由 七點六二 於 5-1-2022 23:23 發表

我明天買M4回來,諗
不過馬記原裝前節應該裝唔到真數個隻玩具m203, 直接上魚骨版本 m203又唔像真如果唔係必要裝都係算
同埋個m203係型掛牆一流同間中玩下好玩,但太重好容易三分鐘熱度拆返出黎要考慮清楚 可以去 ”病病“隔離賣國狗拎實物上手感受一下先,
其實最重要都係自己中意砌乜外型就乜外型,上網睇下人地分享圖片,中意覺得啱心中就試下砌,
m4, m16就係點改外觀都得先咁人長期玩落去

引用:
原帖由 gainax 於 5-1-2022 23:55 發表

不過馬記原裝前節應該裝唔到真數個隻玩具m203, 直接上魚骨版本 m203又唔像真如果唔係必要裝都係算
同埋個m203係型掛牆一流同間中玩下好玩,但太重好容易三分鐘熱度拆返出黎要考慮清楚 可以去 ”病病“隔離賣國 ...
好,今日睇睇先!Thank you!

引用:
原帖由 七點六二 於 1-1-2022 18:48 發表

Ok thank you! 不過在下又訂咗支TOKYO MARUI M4A1 CARBINE (ZET SYSTEM) GBBR - CERAKOTE COATING,今個星期四到!
嘩正,期待師兄開箱分享

引用:
原帖由 gainax 於 5-1-2022 23:09 發表

我發覺裝左雙面選擇掣都幾型又有功能,但3舊水有d貴又想 m16a4都裝埋
如果仲買到 m203qd短版 colt marking就型哂,m4, m16加左m203霸氣出哂黎
功能野想試two stage trigger

引用:
原帖由 Maxman2 於 6-1-2022 13:10 發表

嘩正,期待師兄開箱分享
暫時睇住先,轉頭再嚟過!

附件

6-1-2022 15:44

6-1-2022 15:52

引用:
原帖由 七點六二 於 6-1-2022 15:44 發表

買咁多支黎做核酸咩?

引用:
原帖由 七點六二 於 6-1-2022 15:44 發表

支棍仔用返KAC果款會更好

引用:
原帖由 RCOOH 於 6-1-2022 16:02 發表

買咁多支黎做核酸咩?
陰性結果………!

引用:
原帖由 gainax 於 1-1-2022 18:11 發表

唔係相中呢隻
LaRue Tactical ACOG Mount QD LT 100
呢個名應該最準
米佬SDO 同而家ACOG 果隻係LT-622,(定係799 O尼?) 分別係100 D LOCK起左面, 622 D LOCK起右邊....其實, 翻轉裝0米得0羅..

唔知收唔收到外殼零件可以砌支PDW?

引用:
原帖由 RCOOH 於 6-1-2022 16:26 發表
唔知收唔收到外殼零件可以砌支PDW?
有,你可以問x工房仲有冇

引用:
原帖由 里安 於 6-1-2022 13:38 發表

功能野想試two way trigger
Binary?

GP平版銀盒幫到你。

引用:
原帖由 RCOOH 於 6-1-2022 16:40 發表

Binary?

GP平版銀盒幫到你。
https://www.proactstore.com/products/crusader-two-stage-trigger-set-for-vfc-arm4hk416-gbb-series

引用:
原帖由 NCP013 於 6-1-2022 16:18 發表

米佬SDO 同而家ACOG 果隻係LT-622,(定係799 O尼?) 分別係100 D LOCK起左面, 622 D LOCK起右邊....其實, 翻轉裝0米得0羅..
上有個日本網佢介紹美軍配件寫用lt100, 不過可能佢都唔知有另一隻lock係石面(我都唔知)
多謝師兄指正 我而家都係裝arms 19#ld, 美軍好似冇我以前見d師兄成日都裝呢隻其實幾型

發新話題