42 123
發新話題

[Marui] 請問各位師兄有冇呢支槍評語?

引用:
原帖由 RCOOH 於 6-1-2022 16:02 發表

買咁多支黎做核酸咩?
陰性結果………!

引用:
原帖由 RCOOH 於 6-1-2022 16:26 發表
唔知收唔收到外殼零件可以砌支PDW?
有,你可以問x工房仲有冇

引用:
原帖由 gainax 於 20-12-2021 10:42 發表

師兄M4gbb買馬記唔會有錯,就算未來有一日唔玩賣返出去都有人要,
我最近都買多左一支砌 m16a4,有時間先開工而家砌m4先
請問師兄M4有什麼可以改?在下剛買了一支! Thank you!

附件

7-1-2022 10:13

引用:
原帖由 gainax 於 7-1-2022 18:08 發表

師兄可以上呢個網玩下砌槍,好多配件都有,砌啱再現實照砌就可以了
http://pimpmygun.doctornoob.com/
師兄我想問支M4 裝唔裝到m203?

引用:
原帖由 gainax 於 8-1-2022 23:31 發表

前節重左成公斤, 前重後輕成日要舉槍同托足半日,都係影相屋企玩下造型算
我都係咁諗,掛牆用………!

已經訂購左橋mount………!買個紅點鏡夾上去…!

附件

11-1-2022 20:30

11-1-2022 20:31

引用:
原帖由 七點六二 於 11-1-2022 20:30 發表
已經訂購左橋mount………!買個紅點鏡夾上去…!
美中不足的是長左少少冇咁好睇………!

附件

14-1-2022 11:12

再黎三支…

附件

14-1-2022 17:37

引用:
原帖由 gainax 於 14-1-2022 18:57 發表

有米師兄一個月入幾支
有時買下嘢當為自己加油………!

引用:
原帖由 gainax 於 15-1-2022 08:06 發表

師兄一言驚醒 ,我都覺得做人應該係咁,人生冇幾多個十年,有能力有閒錢襯仲有心有力個陣,
買下玩具玩好d為自己加油happy一下,到左退休先想玩就太遲了,
網上有句說話我覺得好中, 年輕時冇錢,人到中年冇時間 ...
冇錯,只要負擔得起,就去做,人生真係冇幾個十年,我廿歲到時可以玩既野,到而家已經有一半玩唔到,以前放工拍完拖之後返屋企仲可以打返三個鐘頭機都得,而家夜晚九點半都已經想訓,總之有能力負擔得到咪玩下囉,唔係第時老左

引用:
原帖由 七點六二 於 15-1-2022 09:23 發表

冇錯,只要負擔得起,就去做,人生真係冇幾個十年,我廿歲到時可以玩既野,到而家已經有一半玩唔到,以前放工拍完拖之後返屋企仲可以打返三個鐘頭機都得,而家夜晚九點半都已經想訓,總之有能力負擔得到咪玩下囉, ...
唔係第時老左

唔知點解出唔到字!

42 123
發新話題