發新話題

[Marui] 請問各位師兄有冇呢支槍評語?

槍街有呢隻復刻,我覺得唔錯
引用:
原帖由 gainax 於 1-1-2022 17:45 發表

上 google打
ARMS 19 Low Dual throw lever QD Mount
larue tactical lt 100
呢 2隻可以參考一下相片

引用:
原帖由 gainax 於 5-1-2022 23:09 發表

我發覺裝左雙面選擇掣都幾型又有功能,但3舊水有d貴又想 m16a4都裝埋
如果仲買到 m203qd短版 colt marking就型哂,m4, m16加左m203霸氣出哂黎
功能野想試two stage trigger

引用:
原帖由 七點六二 於 6-1-2022 15:44 發表

暫時睇住先,轉頭再嚟過!
支棍仔用返KAC果款會更好

引用:
原帖由 RCOOH 於 6-1-2022 16:40 發表

Binary?

GP平版銀盒幫到你。
https://www.proactstore.com/products/crusader-two-stage-trigger-set-for-vfc-arm4hk416-gbb-series

會唔會換左outer barrel

引用:
原帖由 gainax 於 15-1-2022 14:40 發表

真的,我見好多人生活繁忙,有錢都唔捨得洗日日計畫到盡,如果係負擔到有閒錢,適量買下玩具氹下自己開心,當為生活繁重減壓都值得
,玩氣槍都唔算貴,頂多砌支最靚一萬前後一支有排玩,玩錶玩音響玩車既就 ...
其實而家想玩既好多都係童年回憶,新野我都已經唔追

引用:
原帖由 Maxman2 於 16-1-2022 20:15 發表

師兄為何感到掃興? 小弟反而因玩氣槍而了解到火控機械之間的巧妙配合,每每買一支新氣槍打開了解一番後,如發現新大陸一樣
果位師兄可能有不愉快購買經驗 正常,條街近年先正常返

細個去買野好似要求人咁

發新話題