發新話題

[VFC] FAL GBB 幾時出﹖

引用:
原帖由 gainax 於 29-12-2021 02:45 發表

呢支神秘鍛m4台灣個面好似都開賣了,終於見到實物相,有興趣師兄可以上冇屋頂拍賣睇下。。
同時 vfc出左鍛身版416a5

引用:
原帖由 gainax 於 29-12-2021 02:45 發表

呢支神秘鍛m4台灣個面好似都開賣了,終於見到實物相,有興趣師兄可以上冇屋頂拍賣睇下。。
空機27000台 應該7600hkd左右

引用:
原帖由 jn_jona 於 29-12-2021 12:01 發表

唔係好明邊個位 即係爆下身?
0尼塊薄片

引用:
原帖由 NCP013 於 29-12-2021 12:55 發表

0尼塊薄片
返去望下zip下野先
個下身爆左難買返

引用:
原帖由 jn_jona 於 29-12-2021 12:11 發表

空機27000台 應該7600hkd左右
呢支野價錢唔平建議睇左實物先決定,啱既可以科水中意V記系統而家唯一鍛身選擇了

引用:
原帖由 gainax 於 29-12-2021 13:24 發表

呢支野價錢唔平建議睇左實物先決定,啱既可以科水中意V記系統而家唯一鍛身選擇了
個身睇落似cnc刻字
如果有白身買都正

引用:
原帖由 jn_jona 於 29-12-2021 13:54 發表

個身睇落似cnc刻字
如果有白身買都正
我睇過相覺得出白身好d,望真d相明我講乜

引用:
原帖由 jn_jona 於 29-12-2021 13:12 發表

返去望下zip下野先
個下身爆左難買返
其實都唔知塊片點解會裂,佢只係欄住隻buffer不會自由前後走,隻bolt carrier又撞0吾到佢。
想到可能性一係D撞擊力隔山打牛轉落佢道,一係就buffer被撞時有些少槓桿向前頂到佢

引用:
原帖由 NCP013 於 31-12-2021 02:33 發表

其實都唔知塊片點解會裂,佢只係欄住隻buffer不會自由前後走,隻bolt carrier又撞0吾到佢。
想到可能性一係D撞擊力隔山打牛轉落佢道,一係就buffer被撞時有些少槓桿向前頂到佢
都有可能
唔知aeg個下身通唔通gbb 因為gbb下身爆左就好似買唔返
另外要注意上緊槍身尾幾口螺灣同落膠

引用:
原帖由 jn_jona 於 31-12-2021 12:08 發表

都有可能
唔知aeg個下身通唔通gbb 因為gbb下身爆左就好似買唔返
另外要注意上緊槍身尾幾口螺灣同落膠
而家scar件好似台灣都買唔返咁

發新話題