發新話題

[others] 2” 6 x .38 Revolver

2” 6 x .38 Revolver

Action Miroku Liberty Chief .38 HW Model/Cap Gun
MPIS502

附件

30-12-2021 20:18

有少少睇唔慣⋯⋯
引用:
原帖由 七點六二 於 30-12-2021 20:18 發表
Action Miroku Liberty Chief .38 HW Model/Cap Gun
MPIS502
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 30-12-2021 22:28 發表
有少少睇唔慣⋯⋯
我影得唔好,陣間再影過!

外型咁似支Colt .38 Detective Special.

用單一柔光源,斜打,譬如窗口邊既光,用張白紙反光補下D暗位,調下色溫令槍身微微偏藍,影出黎會唔同睇法。

感覺貴咗D!
一個什麼也不懂的老兵!!

引用:
原帖由 JFCP 於 1-1-2022 14:48 發表
感覺貴咗D!
係呀,比tanaka 仲貴………!

引用:
原帖由 walther 於 31-12-2021 15:59 發表
用單一柔光源,斜打,譬如窗口邊既光,用張白紙反光補下D暗位,調下色溫令槍身微微偏藍,影出黎會唔同睇法。

附件

2-1-2022 13:06

引用:
原帖由 七點六二 於 2-1-2022 13:06 發表

WOW!果然sharp好多!
可否介紹下拍攝方法呢?謝謝!

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-1-2022 12:02 發表

WOW!果然sharp好多!
可否介紹下拍攝方法呢?謝謝!
都係用iPhone 既攝影功能影的,再用手機apps來後制整靚啲………!

引用:
原帖由 七點六二 於 3-1-2022 15:31 發表

都係用iPhone 既攝影功能影的,再用手機apps來後制整靚D………!
謝謝樓主C兄,給予小弟有關知識.

發新話題