44 123
發新話題

[Marui] MK12 MWS 配咩鏡

MK12 MWS 配咩鏡

大家好,小弟砌緊枝Mk12 Mod 0 MWS,買唔起真鏡
有咩好Copy鏡/經濟真鏡推介﹖

VO
引用:
原帖由 pmcoperator 於 5-1-2022 16:03 發表
大家好,小弟砌緊枝Mk12 Mod 0 MWS,買唔起真鏡
有咩好Copy鏡/經濟真鏡推介﹖
究竟世界上還有神嗎?

Copy leupold mark4 m3 3.5-10
早期真係有

回覆 1# 的帖子

Ares Leupold 3.5-10 copy

我支16inch AR aeg 就copy vcog 加 QD mount ,不過copy VCOG現在可能難找

Copy Leupold 3.5-10 x 40 (但 QD mount 已經好難搵)

其實Copy Leupold 3.5-10 x 40
裝係GBB上Hold唔Hold到Zero架﹖

引用:
原帖由 bennytsang16 於 6-1-2022 10:33 發表
Copy Leupold 3.5-10 x 40 (但 QD mount 已經好難搵)

現在要砌一支正宗mod0不論真假件都好好好難搵

引用:
原帖由 pmcoperator 於 6-1-2022 11:07 發表
其實Copy Leupold 3.5-10 x 40
裝係GBB上Hold唔Hold到Zero架﹖
好舊電槍年代的,真係未必得

Mk 12 常用的 ARMS #22 ring 連 QD mount,鰂魚涌 CXW 間中有二手貨返,但價錢相信接近 2K!

上t2睇下收唔收到個舊mount

引用:
原帖由 3904gary 於 7-1-2022 09:53 發表
上t2睇下收唔收到個舊mount
要成功註冊到先得.好似有D,C兄都未能成功註冊,包括我在內.

我有對#22m放,啱就pm我啦

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 kornhill401 於 8-1-2022 11:39 發表

要成功註冊到先得.好似有D,C兄都未能成功註冊,包括我在內.
咁呢度隨時又旺返

師兄你對 ARMS #22 是否這款前期型? 是那一款高度?

引用:
原帖由 里安 於 8-1-2022 12:18 發表

咁呢度隨時又旺返

44 123
發新話題