35 123
發新話題

[VFC] 新槍HK45t

新槍HK45t

原裝slide lock 變形都幾快

睇睇下,又幾靚仔下,呢支都有得諗下佢.

唔係鋼?
引用:
原帖由 TheOrigina1 於 13-1-2022 04:11 發表
原裝slide lock 變形都幾快
究竟世界上還有神嗎?

隻Grip頗大,好彩有Finger grooving.
引用:
原帖由 kornhill401 於 13-1-2022 13:24 發表
睇睇下,又幾靚仔下,呢支都有得諗下佢.
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 13-1-2022 15:06 發表
唔係鋼?
起碼我枝45ct唔係

Crusader 竟然冇出補品。
引用:
原帖由 虛雲 於 13-1-2022 15:35 發表

slide lock唔係鋼,但Trigger卻係鋼做
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 13-1-2022 16:06 發表
Crusader 竟然冇出補品。
舊時45c 要買副廠taitan slide 先有

唔係既就要買detonator 出果隻

最想佢出usp 果隻

我生得聰明得罪你咩!!!

我枝CT係Tactical Meow Slide。但D記出過就真係唔知。
引用:
原帖由 ~~方~~ 於 13-1-2022 16:49 發表

舊時45c 要買副廠taitan slide 先有

唔係既就要買detonator 出果隻

最想佢出usp 果隻
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 13-1-2022 18:00 發表
我枝CT係Tactical Meow Slide。但D記出過就真係唔知。
D 記唔係直接出俾VFC, 佢係出俾KWA

因為VFC 同KWA d parts 條數差唔多所以先用到
http://www.enten.co.jp/det-zz14. ... m00NjdgxrALih05fXaA
我生得聰明得罪你咩!!!

45T 同普通45 有咩分別??

35 123
發新話題