23 12
發新話題

[VFC] V牌鍛造416A5快上市

V牌鍛造416A5快上市

基本上就係換個身,再跟多條cheap 料鋼bolt

之後收貴6k
我生得聰明得罪你咩!!!

如果真係鍛造身中意 416都值,因為大蛇個支仲貴
Cnc身就

引用:
原帖由 gainax 於 27-1-2022 23:00 發表
如果真係鍛造身中意 416都值,因為大蛇個支仲貴
Cnc身就
你又想買?

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 27-1-2022 22:08 發表
基本上就係換個身,再跟多條cheap 料鋼bolt

之後收貴6k
應該係十字軍支bolt
個身又值唔值咁貴呢

416d個cnc身都係3200

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-1-2022 13:58 發表

應該係十字軍支bolt
個身又值唔值咁貴呢

我自己覺得就太貴啦, 而且原裝parts d 鋼又唔係咩靚料, charging handle 又唔係cnc, hopup 同外管結構又靠唔住

仲要膠barrel extension....

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 七點六二 於 27-1-2022 23:14 發表

你又想買?
出支鍛造m16a2我會買
成日d廠都重複出新潮野,對於玩舊學校玩家只有等下一年又一年
係8,90年代既m16a2最少市場,v記出支鍛造成槍我就費事砌馬記了
而家睇邊個會出己經齊件爭個身only

引用:
原帖由 gainax 於 28-1-2022 22:46 發表

出支鍛造m16a2我會買
成日d廠都重複出新潮野,對於玩舊學校玩家只有等下一年又一年
係8,90年代既m16a2最少市場,v記出支鍛造成槍我就費事砌馬記了
而家睇邊個會出己經齊件爭個身only
成屋都係M16 M4………!

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-1-2022 13:58 發表

應該係十字軍支bolt
個身又值唔值咁貴呢

而家d高端玩具唔係講值唔值,而係睇你係唔係真係中意到捨得比貴價去買
我3年前買支大蛇 m16a2都要9500,仲要係細飛機舊款煲一買即棄,都冇乜玩過d膠托掛牆都會發梅槍帶扣仲會甩漆
似係用我們件對比返v記鍛416a5外觀咁靚支煲又唔洗哂錢換,係味變左好值得?
馬記mws cnc 416 kit 都8千幾, 成支416a5如果係真鍛賣9千幾未算可以接受?
如果計買支普通版+cnc身+cnc鋼煲仲平,咁就真係睇佢係唔係真鍛,係真鍛就有價值既

引用:
原帖由 七點六二 於 28-1-2022 23:14 發表

成屋都係M16 M4………!
師兄有冇玩 m16a2? 唔知點解m16a2同m16a4槍身差異係個上身個 feel完全唔同,就算A4頂骨用返手揪都係冇 A2上身咁好睇
可能先入為主中意左 oldschool手揪造型 g36同aug系列我又係中意手揪鏡版真係死硬派

引用:
原帖由 gainax 於 28-1-2022 23:56 發表

師兄有冇玩 m16a2? 唔知點解m16a2同m16a4槍身差異係個上身個 feel完全唔同,就算A4頂骨用返手揪都係冇 A2上身咁好睇
可能先入為主中意左 oldschool手揪造型 g36同aug系列我又係中意手揪鏡版真係死硬派
A3 就有一支………!

附件

29-1-2022 10:22

引用:
原帖由 七點六二 於 29-1-2022 10:22 發表

A3 就有一支………!
M16A2改外觀最正我覺得得係咁

不過上圖呢支己經改左 ro727, 屎忽痕又落m203

而家變左冇m16a2之前又屎忽痕賣晒a2 upper , 如果V記出先過mws kit即入,
等得太耐了希望有玩具廠出下,之前g香港又話有副廠出a2upper點知冇左影可惜

引用:
原帖由 Jagdtiger1944 於 31-1-2022 05:08 發表
當你買完就會出V2或416A7 G95
未來繼續會改版係意料中事,始終有改得更好係好過唔改,雖然都係有人反感成日改,最重要係舊版可以升級新版,
起碼上代可以直接換件升級到下代,會照顧一下舊玩家先有繼續支持動力,
所有商品都係越新出既產品比上代更好,早玩早享受,遲玩買更好呢句說話永遠都唔會錯,至於幾時先係最佳入手時候就冇得計
只可以講睇下而家出既產品可否滿足自己,覺得接受到比錢抱返屋企就得

引用:
原帖由 Jagdtiger1944 於 31-1-2022 05:08 發表
當你買完就會出V2或416A7 G95
Sad but true: 台灣廠某程度上用玩家做試驗品

23 12
發新話題